Primele imagini cu fiica Oanei Roman

Prima poză a fost realizată de soţul unei alte gravide, care a născut în acelaşi spital cu vedeta. Ulterior, Pro TV a difuzat alte imagini cu bebelușul.

Prima fotografie cu micuța Maria Isabela a fost publicată în premieră de site-ul wowbiz.ro.

Oana Roman (37 de ani) a adus pe lume, vineri, o fetiță, pe care o va boteza Maria Isabela. Potrivit unor apropiaţi, fetiţa a cântărit 2,340 kilograme, are 45 de centimetri şi a primit nota 10 la naştere.

"E mică, dat a ţipat mult", a spus Oana de pe patul de spital pentru emisiunea "La Măruţă". Şi bunica ei, Mioara Roman, a fost foarte fericită când a văzut-o: "Uite-o ce frumoasă e, e armonioasă.

Ce roz e. Copilul e superb. Seamănă cu Marius". Catinca Roman a fost şi ea copleşită de emoţii când a văzut-o pe Maria Izabela: "E superbă, e o păpuşă Barbie în miniatură".



Surse din apropierea Oanei au dezvăluit pentru WOWbiz.ro că intervenţia chirurgicală a decurs excelent, iar bebeluşul este perfect sănătos. Atât fetiţa, cât şi mămica se simt bine. Oana se odihneşte acum, după cezariană, iar bebeluşul a fost luat de asistente pentru a i se face băiţa obligatorie de după naştere şi măsurătorile obişnuite.

Tăticul Marius a asistat la naştere din spatele unui geam prin care putea monitoriza absolut tot ce se petrece pe masa de operaţie.

Oana, care a luat în greutate peste 15 kilograme pe parcursul sarcinii, a născut prin cezariană la rece, înainte de a se declanşa travaliul pe cale naturală.

Ea nu va putea să-şi alăpteze bebelușul în prima zi, întrucât lactaţia se va declanşa mai târziu.

Medicii spun că micuţa Maria Isabela este sănătoasă, iar mama şi bebeluşul vor mai petrece câteva zile în spital. "Nou-născutul este în stare bună cu adaptare post-natală favorabilă. Este alimentat natural și va fi urmărit pe secția de neonatologie în urmatoarele zile. De asemenea, mama este într-o stare bună de sănătate, în acord cu intervenția la care a fost supusa", a declarat dr.
Olga Dumitrescu, medic specialist Neonatologie în cadrul Spitalului Sanador.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod