Eric Martin concerteaza in Romania

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Eric Martin concerteaza in Romania

Eric Martin, solistul trupei Mr. Big, va sustine un concert pe 25 aprilie, in clubul Silver Church din Bucuresti, incepand cu orele 20:30. Concertul face parte dintr-un turneu european care va demara pe 6 aprilie in Italia si va traversa cinci tari.

Ca solist vocal Eric a colaborat cu mai multe trupe cu care a lansat si cateva albume intre 1979 si 1988. In 1988 s-a alaturat unor muzicieni de exceptie – Paul Gilbert (chitara), Billy Sheehan (bass) si Pat Thorpey (tobe) pentru a forma unul dintre putinele super-grupuri rock din lume care a stiut sa imbine succesul cu longevitatea.
In cei paisprezece ani de existenta, Mr. Big a lansat 17 albume. Cel mai mare hit fiind fara indoiala "To Be With You", piesa compusa de Eric Martin, care a stat timp de trei saptamani pe locul intai in Topul Billboard in anul 1992.

Din 2002, anul in care Mr. Big se desfiinteaza, Eric si-a reluat cariera solo si a inregistrat mai multe productii discografice.

Anul 2009 a inceput cu o reuniune a trupei Mr. Big, urmata de un turneu mondial si de un album – Next Time Around.

Pe 6 aprilie 2010 Eric Martin incepe un turneu european de 13 concerte, care va strabate cinci tari: Italia, Spania, Polonia, Ungaria si Romania.
In cele aproximativ 90 de minute de concert, Eric Martin ne va reaminti marile hit-uri Mr. Big ("To Be With You”", "Wild World", "Just Take My Heart", "Promise Her the Moon" sau "Not One Night") si ne va prezenta cele mai noi single-uri ale sale, lansate ca artist solo.

Biletele la acest spectacol costa 69 ron. Organizatorii au pus in vanzare si un bilet pentru 2 persoane, care costa 110 ron (ticket for 2). Biletele sunt distribuite exclusiv prin MyTicket in reteaua magazinelor Diverta, Muzica, Sala Palatului si online pe www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod