Whitney Houston, doborata de gripa?

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Whitney Houston, doborata de gripa?

Cantareata americana Whitney Houston si-a anulat concertul pe care il avea programat, marti, la Paris, din cauza unei infectii respiratorii, potrivit comunicatului emis de organizatorii evenimentului, citat de Mediafax. Nu se stie deocamdata cand se va reprograma acest concert, insa a ramas valabil cel anuntat pentru joi, la Manchester (Marea Britanie).

In 2009, Whitney Houston a lansat primul album de studio dupa o pauza de sapte ani - "I Look To You" -, care a intrat in topul U.S. Billboard 200 pe locul intai.
Lansarea acestui material discografic a marcat revenirea lui Houston in lumina reflectoarelor, dupa o perioada prelungita in care s-a confruntat cu grave probleme personale si profesionale, presa americana afirmand ca artista se afla la un pas de moarte.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu mai multe Discuri de Platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles.

Pe plan mondial, diva americana a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993, si care a devenit una dintre cele mai bine vandute melodii din toate timpurile.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod