ENRIQUE IGLESIAS isi lanseaza parfum!

Coty Inc., lider mondial pe piața produselor de frumusețe a anunțat luni, 27 ianuarie, semnarea unui parteneriat cu renumitul cântăreț și compozitor Enrique Iglesias, care urmează să-și lanseze propria linie de parfumuri în colaborare cu Coty Inc.
Enrique Iglesias este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din istoria muzicii, vânzările discurilor sale, la nivel internațional, depășind peste 100 milioane de exemplare. Enrique a avut, de asemenea, 5 single-uri care au urcat în topul Billboard Hot 100, două dintre ele ajungând pe primul loc. În plus, 13 dintre melodiile sale au fost pe primul loc în Dance chart, pentru ca hit-urile sale să fie de 71 de ori pe primul loc în toate topurile Billboard. Melodiile sale în limba spaniolă l-au transformat într-un cântăreț care a stabilit recordul pentru cele mai multe hit-uri spaniole care au ajuns pe primul în topul Hot Latin Tracks.

“Sunt încrezător că având alături expertiza Coty voi creat un parfum care va fi atrăgător pentru toată lumea, în special pentru fanii mei.
Îmi doresc ca acest parfum să le dea încredere și curaj”
, a spus Iglesias.  Primul parfum ce va purta semnătura lui Enrique Iglesias este așteptat să apară la vară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod