Karaoke cu premii La Historia

Party si karaoke in fiecare joi, cu MC Nino si DJ Gore, in restaurantul La Historia din Centrul Vechi!
Un show cu adevarat incendiar,  unde distractia e la cote maxime! Poti avea parte de ea in fiecare joi a saptamanii, de la ora 21.00,  in restaurantul La Historia, situat  pe strada Sf. Dumitru, nr. 3, din Centrul Vechi.  Oricine vrea sa isi etaleze talentul in muzica are ocazia sa o faca alaturi de prieteni si DJ cu experienta. Nu lipsesc din peisaj MC Nino si DJ Gore, iar cei mai talentati participant la show vor avea parte de premii-surpriza, iar apoi de promovare.

Oferta serii este Long Drinks 2 + 1 gratis.
Intrarea este libera!


Situat in inima centrului istoric al Bucurestiului , "La Historia" si-a deschis portile in luna mai a anului 2009 intr-o cladire impunatoare ce dateaza din 1850. Se mandreste cu o deschidere generoasa catre Teatrul de Comedie, aflat chiar vis-s-vis. Restaurantul beneficiaza pe timp de vara si de o terasa primitoare ( 100 mese), unde clientii pot pacali arsita zilei savurand cocktailuri racoritoare sau frappe-uri delicioase.

La Historia are ca tematica istoria Americii Latine si va asteapta zilnic cu bucataria deschisa non-stop.
Poti savura mancaruri cu specific sud-american, fie din preparatele traditionale cu salate proaspete, sau preparate din peste, vita, pui si porc. Restaurantul dispune si de o sala de festivitati devenind astfel locatia ideala si pentru evenimente importante din viata fiecaruia: aniversari, botezuri, nunti, intalniri ale absolventilor sau lansari de produse. Evident, nu lipsesc serviciile unui personal atent si nici meniurile spectaculoase la preturi rezonabile. Program: non stop .

Rezervari la tel.
0722. 626. 043
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod