Elton John vrea sa devina tata

de Ileana Voicu Ghinea, 13 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Elton John vrea sa devina tata

Artistul intentioneaza sa adopte un baietel din Ucraina, informeaza Mediafax. In urma cu doi ani, cantaretul a sustinut un concert gratuit in piata principala din Kiev, la care au participat zeci de mii de oameni si care a avut ca scop promovarea luptei anti-SIDA.

Sambata, Elton John a cantat piesa "Circle of Life" pentru copiii de la un orfelinat din estul Ucrainei - multi ramasi orfani din cauza maladiei SIDA. Ulterior, cantaretul si partenerul de viata, David Furnish, care tinea pe genunchi un baietel in varsta de 14 luni pe nume Lev, au fost intrebati daca se gandesc sa adopte.

"David si cu mine vorbim mereu despre adoptie", a replicat Elton John.
"David si-a dorit intotdeauna sa adopte, iar eu am refuzat mereu, pentru ca am 62 de ani si pentru ca eu calatoresc mult si am viata pe care o am, astfel incat nu ar fi cinstit pentru copil", a spus acesta. "Dar, dupa ce l-am vazut pe Lev astazi, mi-ar placea sa il adopt. Nu stiu cum vom face, dar mi-a furat inima. I-a furat inima lui David si ar fi minunat sa avem un camin. M-am razgandit astazi (in privinta adoptiei, n.r.)", a spus John.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod