Ce faci la inceput de saptamana?

Este luni, deci incepe o noua saptamana. Stiu ca ai foarte multa treaba la birou, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de distractie si relaxare.
Este luni, deci incepe o noua saptamana. Stiu ca ai foarte multa treaba la birou, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de distractie si relaxare. Iata care sunt propunerile pe care ti le fac pentru ziua de luni.

Mai intai trebuie sa treci pe cinematograful Muzeului Taranului Roman unde se desfasoara evenimentul intitulat "Zilele filmului mexican". Iata programul complet. Sursa: 1801.ro.

Luni, 14 septembrie, 18:30
Fecioara care a zamislit o Natiune
Marti, 15 septembrie, 16:00
Ah, ce timpuri draga domnule Simon!
Marti, 15 septembrie, 18:00
Povestea unei mari iubiri
Miercuri, 16 septembrie, 16:00
O altfel de dimineata
Miercuri, 16 septembrie, 18:00
Lasitatea

Ciclul FILMUL MEXICAN sI LITERATURa
Joi, 17 septembrie, 16:00
Pedro Paramo, de Juan Rulfo
Vineri, 18 septembrie, 16:00
Trandafirul alb, de Bruno Traven
Luni, 21 septembrie, 16:00
Zidarii, de Vicente Lenero
Marti, 22 septembrie, 16:00
Dona Barbara, de Romulo Gallegos
Marti, 22 septembrie, 19:00
Camera albastra, de Walter Doehner

Filmele nu sunt subtitrate in limba engleza.
Intrarea la ciclul de filme mexicane este libera. Proiectiile de la ora 21:00 au loc in aer liber. In caz de vreme nefavorabila, proiectia in aer liber va avea loc in sala. Nu se fac rezervari

GALA NOCTURNA BUCURESTI STRICT SECRET

In afara de filme, poti alege petrecerile care au loc de luni. In Club Utopia are loc petrecerea intitulata "Don't Try This At Home". Nebunia incepe la ora 18.00 si se termina in zorii zilei.

Party Cafea cu aroma de jazz
Party Jazz Cafe @ Club Goblin

Inceputul de saptamana iti ofera surprize si in materie de sport.
Evenimentul se numeste "Legends of the BlackTop Romania Tour '09" si va avea loc la Salile Poivalente din tara, incepand cu ora 19.00. Cel mai spectaculos meci de baschet din cate s-au disputat vreodata in Romania. Parchetul saliilor polivalente din Cluj, Sibiu si Bucuresti vor suporta greutatea jucatorilor de la LENGEND OF THE BLACKTOP, jucatori ce evolueaza si in echipa AND1 MIXTAPE in turneele mondiale. THE PROFESSOR, SPRINGS, "50", BAD SANTA sunt jucatori consacrati si foarte apreciati de tinerii din lumea intreaga; pe langa acesti jucatori din echipa AND1 MIXTAPE vor mai participa si VIOLATOR, AIR BAMA, WERM, HIGH RIZER, BIG SWOAL, JFK.


Si, la final, iti mai dau un sfat: nu uita de teatru:

Un lup, o capra si trei iezi
PIJAMALE
13 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod