Elton John spune că Janet Jackson nu cântă live

Cântăreţul britanic, celebru pentru criticile sale acide la adresa unor vedete, a acuzat-o pe cântăreaţa americană, într-un interviu acordat de curând revistei Rolling Stone, că mimează în show-urile sale, deoarece nu poate să cânte live.

În acelaşi interviu, starul britanic a rememorat şi disputa îndelungată pe care a avut-o cu Madonna, care a început atunci când Elton John a criticat-o pe artista americană, declarând că aceasta ar fi mimat în timpul unui concert, relatează revista People, citată de site-ul news.ro. Revenind asupra acestui subiect, Elton John a lansat aceeaşi acuzaţie şi la adresa cântăreţei Janet Jackson.

”Eu spun ceea ce simt. Probabil am mers prea departe în disputa mea cu Madonna, dar am decis să adopt o abordare personalizată şi i-am trimis o scrisoare - iar ea a fost foarte amabilă”, a declarat Elton John, în vârstă de 68 de ani.



”Ştiţi, afurisitele de reviste muzicale scriu o recenzie pentru un concert susţinut de Janet Jackson şi spun cam aşa: «Acesta a fost cel mai tare spectacol - îi acordăm patru stele şi jumătate»”, a continuat Elton John.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod