Elton John, pianul său de un million de dolari şi sclipitorul Las Vegas, într-un spectacol extraordinar la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More prezintă faimosul concert “The Million Dollar Piano” susţinut anul trecut de Elton John în Las Vegas la The Colosseum Ceasar Palace. Considerat unul dintre cele mai opulente show-uri din ultimii ani, spectacolul va fi transmis pe data de 27 martie în sala Ultra şi la Grand VIP Studios, de la ora 20.30.
Faimosul spectacol se desfăşoară pe o scenă aurie, în stil baroc, care se transformă continuu pe durata celor 110 de minute ale concertului, evidenţiind extravaganţa şi strălucirea Las Vegas-ului. Fără îndoială, punctul central îl reprezintă instrumentul-vedetă la care Elton John îşi interpretează hiturile: un pian Yamaha, o bijuterie a ingineriei moderne, realizat manual timp de patru ani şi decorat cu nu mai putin de 68 de ecrane cu LED. Costul de producţie al pianului, de peste 1 milion de dolari, a dat şi numele concertului: “The Million Dollar Piano”.

Marele artist va interpreta cele mai mari hituri din întreaga sa carieră inclusiv Rocket Man, Tiny Dancer, Saturday Night’s Alright for Fighting, I’m Still Standing, Goodbye Yellow Brick Road, Philadelphia Freedom şi Your Song.

Grand VIP Studios şi sala Ultra din Grand Cinema & More sunt cele mai potrivite spaţii pentru ca atât imaginile vibrante din celebra sală din Las Vegas cât şi sunetul pianului multimedia să fie transmise în cele mai bune condiții: sala Ultra dispune de un ecran extrem de larg “silver screen”, de 21 metri și cel mai performant sistem de sunet din Europa, IOSONO.
Spectatorii ce aleg o vizionare în cadrul Grand VIP Studios se vor bucura de un confort sporit, datorită canapelelor foarte largi şi a meniului “all you can eat” creat special pentru acest eveniment.

Detalii despre concert şi despre preţul biletelor se găsesc pe www.grandcinemandmore.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod