“Eşti Cârcotaş dacă...” te uiţi la “Cronică”

Astăzi începe un nou sezon al „Cronicii Cârcotaşilor”, la Prima TV!
După o perioadă de antrenamente acerbe, în care şi-au lucrat intens toate grupele de muşchi, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele & Co. revin în arenă, pregătiţi pentru un nou sezon al “Cronicii Cârcotaşilor”. Toată echipa este gata să dea piept cu clientela politică, mondenă şi nu numai, în această seară (12 martie), la Prima TV.

Invitaţii din prima ediţie au fost aleşi pe sprânceană. Dragoş Stan, Tibi Codorean, Bogdan Rădulescu şi Adrian Cucu, cei patru epici de la Prima TV, au venit în platou şi le-au dezvăluit în premieră Cârcotaşilor detalii despre emisiunea “Epic Show”.

În plus, băieţii le-au pregătit un moment special din ciclul materialelor “Eşti...
dacă...”, respectiv “Eşti Cârcotaş dacă...”. După acest moment, băieţii s-au retras în gradene şi au urmărit emisiunea până la final. Şi au avut ce vedea şi de ce se amuza.

Nu a lipsit din platou nici Oana Paraschiv, care din acest sezon se alătură echipei. Frumoasa blondă va realiza rubrica “Cârcotaşa Oana”, în care pune vedetele în situaţii inedite. După ce au vizionat împreună primul material, în care protagonist a fost What’s Up, Oana le-a aruncat mănuşa şi lui Mişu şi Dezbrăcatu’.

Michelangelor Fura-Roţii, cel care se ocupă de imaginea artistică a cantautorului Salam, vă prezintă parfumul “Salam d’ète” adică “Salam de vară”, cu arome florale, cum ar fi coada soricelului, botina porcului sau pisica ţigăncii.
Însă asta nu e tot. Cel mai important detaliu al parfumului îl aflaţi miercuri seară, la “Cronică”.

Şi tot atunci veţi afla cum arată noua organigramă a şcolilor de stat, dar şi cum sună cel mai nou hit cântat de Ştefan Bătăică şi Marius Moca, o melodie de împăcare politică. Nu va lipsi din platoul emisiunii nici cea mai talentată româncă, tanti... Tănţica. La finalul ediţiei se lasă din nou cu cântat, de această dată pe bune, cu trupa “Voltaj”.

Aşadar, nu rataţi “Cronica Cârcotaşilor” în această seară (miercuri, 12 martie), de la ora 20:30, la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod