Elton John il ajuta pe Eminem sa renunte la droguri

de Georgiana Dorobanțu, 27 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Elton John il ajuta pe Eminem sa renunte la droguri
Eminem a dezvaluit ca Sir Elton John il suna in fiecare saptamana sa se asigure ca nu mai ia droguri, dupa ce a reusit sa depaseasca dependenta de medicamentele ce se elibereaza pe baza de prescriptie medicala, potrivit femalefirst.co.uk.

Rapper-ul, care a fost nevoit sa isi anuleze turneul european din 2005 pentru a se interna intr-o clinica de reabilitare, a declarat ca ii este recunoscator lui Elton John ca il sustine si ca intelege presiunea pusa de industria muzicala.

"Elton ma suna o data pe saptamana.
Este o persoana din bransa, care stie cum este si se poate identifica cu stilul de viata haotic pe care il are un artist. Intelege presiunea
", a declarat Eminem.

Intre cei doi s-a legat o prietenie stransa din 2001, cand au cantat impreuna la Premiile Grammy. Si Elton John a trecut prin probleme asemanatoare, fiind dependent in trecut de cocaina si alcool.

"L-am contactat si i-am spus 'Uite, am o problema si am nevoie de sfatul tau'", a mai declarat Eminem, pe numele sau real Marshall Mathers.
"Imi spunea ca voi incepe sa vad lucruri pe care pana acum nu le observam, din cauza medicamentelor. Si chiar a avut dreptate", a adaugat rapperul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod