Kate Moss a angajat un exorcist

de Georgiana Dorobanțu, 27 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Kate Moss a angajat un exorcist
Supermodelul Kate Moss a angajat un exorcist profesionist pentru a-si "curata" casa din Londra de energiile negative, dupa ce in casa au avut loc mai multe intamplari nefericite, in ultima perioada, potrivit femalefirst.co.uk.

Kate locuieste in casa din Londra impreuna cu fiica sa in varsta de sapte ani, Lila Grace, si iubitul sau, rocker-ul Jamie Hince.

O sursa a declarat pentru The Sun: "Jamie crede in supranatural si a convins-o si pe ea ca sunt energii negative in casa, care pot fi indepartate numai cu ajutorul unui saman.
A gasit unul care va face o ceremonie de purificare a locuintei
".

In luna mai a acestui an, hotii au furat din locuinta vedetei un tablou original pictat de Banksy, a carui valoare a fost estimata la 80.000 de lire, in timp ce in locuinta dormeau mama supermodelului si iubitul sau Jamie.

Pentru ca lucrurile sa fie si mai rele, la numai cateva zile dupa aceea, locuinta a fost inundata din cauza ploilor abundente, cauzand pagube in valoare de 100.000 de lire.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod