Ellie White le va canta colinde copiilor grav bolnavi din Bacau

Ellie White a decis ca in luna decembrie, inaintea sarbatorilor de iarna, sa le faca o surpriza placuta copiilor internati in Centrul Daniel din Bacau. Artista va ajunge in inima Moldovei special pentru a se intalni cu micutii care se confrunta cu severe probleme de sanatate, urmand a participa, alaturi de ei, la o serbare de Craciun.

Cantareata a aflat de situatia copiilor de la centrul Daniel in cadrul emisiunii „Pretuiește Viata”, prezentata de Andreea Marin la TVR1, cand a cantat cel mai nou hit al sau, „Vanzator de lumina”, alaturi de Viky Red.

Ellie White a urmarit cazul expus in emisiune și s-a aratat deosebit de emotionata de eforturile pe care cei care au infiintat centrul le duc pentru a le oferi prichindeilor ingrijirea adecvata problemelor medicale cu care se confrunta.

Ellie White urmeaza sa se intalneasca cu aceștia și sa le cante colinde in cadrul unei serbari cu totul speciale.

Micutii internati in Centrul Daniel sufera de retard neuromotor, sindromul Down, autism, ADHD sau afectiuni neurologice.

Serbarea la care va participa Ellie White reprezinta doar una din actiunile laudabile pe care le-a initiat in ultima perioada.


Cantareata a donat recent sange pentru ajutorarea copiilor afectati de inundatiile din judetul Galati, implicandu-se in actiunea „Fii un super erou”, initiata de Centrul Medical pentru Copii MAIA.

Astfel, in urma recoltarii, solista a primit bonuri valorice pe care le-a donat copiilor din judetul Galati ale caror familii au fost afectate de inundatiile recente.
In plus, artista a participat pana in prezent la maratoane caritabile cu scopul ajutorarii copiilor bolnavi, s-a implicat in campanii de lupta impotriva violentei in randul minorilor și a cantat in scop caritabil pentru ajutorarea unor cazuri medicale severe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod