Burberry a fost numit brand-ul anului la Gala British Fashion Awards!

Casa de moda britanica Burberry a castigat doua premii la Gala British Fashion Awards care a avut loc aseara, la Londra. Burberry a fost numit brand-ul anului, printre nominalizati aflandu-se si designerii Victoria Beckham si Sarah Burton pentru Alexander McQueen. Totodata, Christopher Bailey a fost numit Designerul de haine masculine al anului, surclasandu-i pe Tom Ford si pe Kim Jones pentru Louis Vuitton.

In luna octombrie a acestui an, casa de moda britanica a anuntat ca Bailey va detine pozitia de Chief Creative Officer si Chief Executive Officer, in locul Angelei Arhendts. El s-a alaturat echipei Burberry in 2001, iar in toata aceasta perioada a fost implicat in toate activitatile companiei: de la design de produs la strategii de marketing, design-ul magazinelor, tehnologie si inovatie digitala, ceea ce a dus la consolidarea brand-ului pe piata modei internationale.    
 
Printre invitatii la acest prestigios eveniment s-au aflat cuplul de actori Sienna Miller si Tom Sturridge (imaginea campaniei Burberry Kisses), muzicianul Tinie Tempah si modelul Suki Waterhouse (cea care a jucat in clupul de promovare al parfumului masculin Burberry Rhythm) care au purtat cu totii tinute Burberry. Sienna Miller a stralucit intr-o rochie de seara verde smarald (culoarea anului) pe care a accesorizat-o cu bijuterii masive argintii, in timp ce Tom Sturridge a purtat un costum elegant Burberry si una dintre celebrele lui palarii!


 
Suki Waterhouse a stralucit intr-o rochie delicata din dantela cu decolteu adanc, intr-o nuanta liliachie, in timp ce Tinie Tempah a emanat o eleganta desavarsita, imbracat intr-un costum cu sacou din catifea, pe care l-a accesorizat papion si pantofi din lac.

 

Foto: Burberry

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod