Ellie White, în pragul divorțului? "Decât singurătate în doi, mai bine o iau de la capăt pe cont propriu"

Ellie White mărturisește că preferă să divorțeze și să o ia de la capăt pe cont propriu decât să mai continue relația de patru ani simțindu-se singură în cuplu.
Artista se dezbracă de secrete în noul număr al revistei Tabu, ocazie cu care îşi etalează formele corpului într-un pictorial fierbinte inspirat de serialul "Baywatch".

În interviul acordat, Ellie White vorbeşte cu nonşalanţă despre monogamie, diversitate sexuală şi trădarea în relaţia intimă. Deși formează un cuplu de patru ani cu Doru Tinca, cu care are şi un copil, solista declară că are tăria s-o ia singură de la capăt dacă se va dovedi că Doru nu este bărbatul vieţii ei.
"Cred că aş pleca dacă am ajunge să ne înstrăinăm unul de celălalt, să simţim că nu mai avem nimic în comun. Decât singurătate în doi, mai bine o iau de la capăt pe cont propriu. Aş pune punct relaţiei şi dacă aş afla că am fost trădată sau înşelată. Nu cred că aş putea trece cu vederea aşa ceva", declară Ellie White.

Ellie nu ar putea depăşi episodul infidelităţii nici măcar dacă ar fi vorba despre o simplă aventură, fără să includă nimic emoţional.
"Nu le înţeleg pe femeile care acceptă această scuză din partea bărbaţilor. Dacă viaţa sexuală nu mai merge ca la început, tot timpul există posibilitatea de a o revitaliza. Trebuie să existe voinţă de experimentare şi totul se rezolvă. Cărţi şi filme sunt destule. Cred că oamenii ar trebui să încerce să fie monogami când sunt într-o relaţie şi nu să pornească de la ideea că hormonii le controlează viaţa", mai declară Ellie.

Totodată, artista este de părare că un copil nu ar fi un impediment în eventualitatea unei despărţiri.
"Faptul că am născut nu m-a transformat într-o femeie dependentă de bărbatul ei, ci într-o femeie care are multă încredere în ea. Sunt acum o altă persoană, mult mai sigură pe ea şi mult mai asumată. Dacă o să fiu trădată, atunci am puterea s-o iau de la capăt. Fără să mă uit în urma, îmi iau copilul şi ne vedem de viaţă mai departe", a declarat artista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod