Hotpoint lansează ciclul antialergic și funcția de igienizare cu aburi ale mașinii de spălat Aqualtis

În Europa, numărul persoanelor care suferă de alergii este în continuă creștere. Conform Fundației Britanice de Alergologie, până în anul 2015, 50% dintre europeni vor suferi de un tip de alergie. În plus, aproximativ 30-40% din populația lumii suferă în acest moment de o afecțiune alergică, se arată într-un document al Organizației Globale a Alergiilor. Conform acestuia, intensificarea poluării aerului și creșterea temperaturii conduc la agravarea problemelor alergice.

În contextul creșterii cazurilor de alergie la nivel global, Hotpoint lansează ciclul antialergic și funcția de igienizare cu aburi, 100% naturală, tehnologii ce aparțin mașinii de spălat Aqualtis și aprobate de Fundația Britanică de Alergologie.

Ciclul antialergic constă în două etape: încălzirea apei, la începutul spălării, şi menţinerea constantă a temperaturii la 60°, în vederea eliminării polenului şi acarienilor.
De asemenea, ciclul utilizează o cantitate mai mare de apă pentru a dizolva mai bine detergentul şi prevede cinci etape de clătire – cu trei în plus faţă de ciclurile standard – pentru îndepărtarea principalilor alergeni cum sunt acarienii şi polenul de pe fibrele ţesăturilor.

Ciclul aburi reprezintă soluţia pentru a obţine o curăţare în profunzime şi complet naturală. Testele de laborator au demonstrat că aburul distruge 99,9% din germeni, bacterii şi ciupercile cel mai frecvent întâlnite în rufe, acest lucru făcându-se în mod natural şi economic.
În plus, ciclul igienizează rufele, îndepărtează mirosurile neplăcute ale acestora şi le conferă un parfum plăcut. Funcţia cu aburi poate fi îmbinată inclusiv cu ciclurile de spălare la temperatură scăzută, întrucât nu agresează ţesăturile, ci le curăţă în profunzime.

Maşinile de spălat şi maşinile de spălat cu uscător Aqualtis au obţinut aprobarea “Allergy UK”, a Fundației Britanice de Alergologie, care confirmă reducerea efectivă a polenului şi acarienilor de pe ţesăturile tratate cu ajutorul ciclului antialergic iar germenii, bacteriile şi ciupercile cu ajutorul opţiunii igienizare cu aburi.
Aprobarea atestă faptul că produsele au fost testate ştiinţific iar rezultatele lor au fost măsurate şi comparate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod