Ellie White, compliment de la Aradits: “Mi-ai dat un cap în gură cu vocea ta!”

Ellie White a reușit să impresioneze juriul emisiunii “Te cunosc de undeva” după ce a interpretat cel mai greu număr al serii. Artista a trebuit să intre în rolul Rihannei, superstarul despre care membrii juriului au recunoscut că este extrem de greu de imitat.

Având o voce foarte bună, Ellie White a trecut cu brio de această probă dificilă interpretând excelent hitul “Only Girl”. Pentru acest număr, solista și-a acoperit trupul cu fond de ten, și-a pus lentile de contact și perucă roșcată.

La finalul prestației, Andrei Aradits s-a arătat fascinat de puterea vocii solistei. “Mi-ai da un cap în gură cu vocea ta! Foarte bine! Foarte puternică! Bravo! Bine de tot”, a spus el.
Mirabela Dauer, invitatul special al juriului, a recunoscut că nu este fan Rihanna însă, auzind-o pe Ellie cântând, a mărturisit că din acea seară a început să fie admiratoarea ei. Aurelian Temișan a completat șirul laudelor spunând “Văd o Rihanna fericită. Te felicit pentru voce!”.
Ellie White se numără printre vedetele care concurează în actualul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1.
Artista i-a imitat până acum pe Romica Puceanu, Anna Lesko și Freddie Mercury primind multe laude din partea juriului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod