Anda Adam, în costumul de femeie bogată al Anetei Stan

Anda Adam a trecut printr-o transformare spectaculoasă aseară la “Te cunosc de undeva”. Artista a trebuit să o imite pe Aneta Stan și, prin urmare a îmbrăcat un costum popular din zona Dobrogei.
Și nu orice costum, ci unul din garderoba personală a cântăreței de muzică populară, o vestimentație realizată în urmă cu șapte decenii.

Este vorba de un costum purtat în mod obișnuit în zilele de sărbătoare de femeile cu stare materială foarte bună a societății de atunci.


Cu o astfel de vestimentație și cu părul șaten, prins în cozi împletite și prinse în formă circulară în jurul urechilor, Anda Adam a urcat pe scenă și a interpretat piesa “Nu dă, Doamne, omului”, respectând indicațiile primite de la Ozana Barabancea.

Artista a respectat chiar și mimica și gesturile cântăreței de muzică populară, spre Incântarea juriului. În public s-a aflat chiar și originalul. Aneta Stan a urmărit-o fascinată, a fotografiat-o cu telefonul mobil, iar la final i-a adresat multe complimente.


Alături de juriu, ca și invitat special, s-a aflat și Mirabela Dauer, cea care a felicitat-o pe artistă, întrebându-se retoric dacă a urmărit-o pe Anda Adam sau pe adevărata Aneta Stan în tinerețe.  

Anda Adam se află la cea de-a doua participare In cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”. În edițiile precedente ale actualului sezon, artista i-a imitat pe Toni Braxton, Dr. Alban și Shakira.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod