El este artistul care si-a cunoscut sotia la metrou!

Dupa 6 ani si-au pus pirostriile si s-au casatorit weekend-ul trecut!
Cu siguranta ati auzit de Ionica Morosanu! Este unul dintre cei mai carismatici cantareti de muzica etno si are o poveste de viata demna de scenariul unui film. Artistul s-a casatorit weekend-ul trecut, dupa ce destinul a facut sa-si intalneasca sotia la metrou.
 
“Eu si sotia mea ne-am cunoscut acum 6 ani, prin 2009. Prima data am intalnit-o la metrou, ne-am uitat in geamul metroului unul la altul, iar la iesire am coborat amandoi la aceeasi statie, Dristor. La fel, ne-am uitat unul la altul si apoi am intrat in discutie.
Am schimbat numerele de telefon si la aproximativ o luna am sunat-o si-am iesit pentru prima data in oras, era exact a doua zi dupa Paste. Pe ea o cheama Mona, e in zodia Pesti. Pe mine ma cheama Morosanu si sunt in zodia Leu”, povesteste Ionica Morosanu.
 
Au inceput o relatie frumoasa, iar dupa 6 ani s-au casatorit. Si nu oricum. Weekend-ul trecut, Ionica a ajuns la cununie, in fata ofiterului de la Starea Civila in costum de Morosan.
 
“Anul trecut ne-am hotarat sa ne casatorim, asa ca sambata trecuta, pe 25 Aprilie 2015 dimineata, am facut cununia civila, cununie la care eu am fost imbracat in costumul traditional de morosan (hainele mele de scena).
Am tinut sa ma imbrac asa deoarece imi iubesc foarte mult costumul cu care apar la absolut toate evenimentele. Seara, la ora 18:00, am avut cununia religioasa, iar mai apoi petrecerea de la restaurant. Nasii nostri dragi sunt Georgiana si Marius China”,  a mai spus artistul.
 
 
Ionut Morosanu este acum in promovare cu o piesa  ceruta tot mai des la petreceri, “Vino Mandro Joi Seara”:
https://www.youtube.com/watch?v=uk_IwavJqX8
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod