E timpul sa-ti planifici Sarbatorile de iarna alaturi de Vulping!

6 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
E timpul sa-ti planifici Sarbatorile de iarna alaturi de Vulping!
Ski, vin fiert, tu si inca 7 prietene! Chiar daca suna atit de indepartat, e momentul sa te pregatesti pentru perioada Sarbatorilor de iarna si unde ar fi mai frumos sa mergi alaturi prietenii tai decit in Austria, la Inssbruck!

Locul potrivit pentru o vacanta de iarna cu adevarat speciala! Cum te-ai obisnuit deja, Vulping iti aduce cea mai tare oferta de pe piata, dai doar 179 de lei acum si ai 7 nopti de cazare, pentru 8 persoane, in plin sezon de iarna, intr-o vila cu circuit inchis, aflata imediat linga pirtie, cu un total de doar 1120 de euro.
Ceea ce inseamna ca 8 persoane, daca platesc acum cite 25 de lei fiecare, pot petrece sarbatorile de iarna la Innsbruck, cu 140 de euro de persoana! Da, mai ieftin si la o calitate mult superioara fata de ofertele din Romania!

Nu ezita, intra acum pe Vulping.ro si bucura-te alaturi de prietenii si prietenele tale de aceasta megaoferta: http://www.vulping.ro/oferta/48/strange-gasca-si-pentru-179-lei-ai-7-nopti-cazare-in-innsbruck-pentru-8-persoane-la-doar-1120-euro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod