Dyandy face inchisoare

de Ileana Voicu Ghinea, 4 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Dyandy face inchisoare

Creatorul de moda Danut Dyandy Parvan a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru proxenetism, anunta Mediafax. Sentinta a fost data astazi, 4 mai, de magistratii Judecatatoriei sectorului 1.

In 6 noiembrie 2009, creatorul de moda Danut Dyandy Parvan a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, obtinea bani din proxenetism, una dintre angajatele acestuia fiind minora.

Potrivit anchetatorilor, Danut Parvan a fost trimis in judecata pentru infractiunile prevazute la punctele 1, 2 si 3 ale articolului 329 din Codul penal, respectiv indemnul ori inlesnirea practicarii prostitutiei sau tragerea de foloase de pe urma acesteia, recrutarea unei persoane pentru prostitutie ori traficul de persoane in acest scop, precum si constrangerea la prostitutie.
Mai mult decat atat, designerul intretinea raporturi sexuale cu maseuzele pentru ... "a le invata meserie", sub promisiunea unei cariere in lumea modei.

Potrivit anchetatorilor, patru angajate ale salonului Sexyland, administrat de Parvan, ar fi primit de la clienti 200 de lei pentru masaj si 500 de lei pentru servicii sexuale. Femeile ii plateau o parte din aceste sume lui Danut Parvan.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gratzia pe 4 Mai 2010, 22:35
    Inchisoare?!

    Pai daca i-a dat cu suspendare, inseamna ca NU face inchisoare! Asta e titlu?! Reporterul chiar nu se pricepe, sorry... e jenant, totusi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod