Dosar Eva: 7 războaie fără sfârșit din showbiz-ul românesc. Cu cine ții?

3 din 8

Oana Zăvoranu și Pepe luptă la baionetă

E imposibil de rezumat tot șirul declarațiilor dintre cei doi foști soți. Au fost sute de replici, întocmai ca după un seism puternic.

Impresia pe care o lasă tot mai mult Oana este că pur și simplu nu se poate obișnui cu ideea că Pepe a lăsat-o pe ea fără regrete și a luat-o pe Raluca Pastramă. Din clipa în care cei doi s-au separat, Oana a început să se laude în presă că nu suferă și că i-a redat libertatea lui Pepe, bărbatul vieții ei. Însă când au apărut primele relatări despre relația lui cu Pastramă, Zăvo a luat foc și a început "să-l toace" la foc automat: ba că s-a însurat cu una din etnia lui, ba că a fost forțat s-o ia după ce a lăsat-o gravidă, ba că are nevoie de tratament, ba că "va ajunge la pușcărie 100%", ba că e malefic (aviz vrăjitoarelor!), ba că i-e milă de el, ba că-l urăște. Oana a încercat toate armele, de la plânsete la râsul isteric, de la vaiete la amenințări. Marea ei carte pe care a încercat s-o joace a fost copilul lui pepe pe care l-ar fi avortat imediat după despărțirea lor.

Nici Pepe n-a rămas dator. Cunoscându-și foarte bine adversarul, el n-a pierdut tirul atacurilor și i-a dat replica aproape de fiecare dată, ba a mai pus și sare pe rană declarând ce bine se împacă cu soția lui și cât de fericit e că va fi în, sfârșit, tată - aluzie la motivul pentru care s-a despărțit de Oana. Nu i-a rămas dator nici mamei Oanei, Marioara Zăvoranu. "Nevasta lui Pepe e urâtă ca un cal", a declarat aceasta, iar Pepe s-a repliat imediat pe noul front de luptă și a spus la "Un show păcătos" că ea are un amant de 33 de ani. "Tata mi-a zis că ea a curvă bătrână", a plusat el la "Happy Hour".

Cercul vicios nu s-a închis, iar cel mai scandalos război din showbiz-ul autohton e departe de armistițiu.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ea pe 18 Iun 2012, 16:46
    ::::::::::::

    Si despre asta,la fel ca despre AdreeaM

    1
    0

  • ea pe 18 Iun 2012, 16:44
    ::::::::::::

    Eu zic ca trebuia sa moara atunci cand se putea(dar nici acum nu-i prea tarziu).Ce scoala a mamelor??Sa-si creasca copilul si sa isi vada de treaba acasa.Nu am mai auzit pana acum decat la ea asa ceva.De cand e lumea,mamele isi cresc singure copii si nu au nevoie de sfaturi tampite de la cineva ca ea.Stiti?Acum are emisiune la Realitatea...Cum ar crede ea,in gandul ei,"colectioneaza" oameni cu povesti si idei "valoroase".Si cum?Acesti oameni sunt promovati si ei cat se poate numai ca ea sa mai stranga niste bani.Face numai lucruri fara rost.Ce-a facut ea?Si cum se poate ca o femeie cu sot,bani,si tot ce-ar avea nevoie sa pateasca ce-a patit ea?Din cauza ca e diabolica!Si are ce are cu Mihaela Radulescu,pentru ca este o doamna,exact asa cum trebuie!Si acum,dupa cum spunea Mihaela,ca daca va mai spune lucruri urarte despre ea,va trebui sa plateasca niste amenzi mari,va pierde din banii pe care ii ia de pe urma bietilor oameni de pe urma carora profita.Si nu cred ca i-ar conveni. Vrem sa scapam odata de Andreea Marin,si vrem ca toti oamenii sa isi dea seama cine este.

    6
    0

  • nati pe 20 Mai 2012, 15:57
    marin vs radulescu

    Ce as vrea eu sa stiu este : unde sunt declaratiile Andreei Marin? citesc aici doar declaratiile Raduleascai si sincer e de tot rasul cum isi scorneste scandaluri singura mama din Romania si de la Monaco. apropo a observat cineva ca Raduleasca a inceput sa fie mamasi sa vb despre copilul ei dupa ce a divortat. Ma intreb oare pana atunci nu stia ca are un copil??/

    10
    9

  • mira86 pe 20 Mai 2012, 11:26
    Penibila Biencuta

    Dragusanu asta intrece orice limita. Plasticata !

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod