Doi tineri au ales să îşi unească destinele cu ajutorul trupei Hi-Q

În cadrul concertului de la Oneşti, ce face parte din turneul de promovare a noului album, Când Zâmbeşti, membrii trupei Hi-Q au îndeplinit una dintre cele mai frumoase dorinţe înscrise în Loteria Dorinţelor - un fan şi-a cerut iubita în căsătorie pe scenă, în faţa miilor de spectatori prezenţi la eveniment.
În cadrul concertului de la Oneşti, ce face parte din turneul de promovare a noului album, Când Zâmbeşti, membrii trupei Hi-Q au îndeplinit una dintre cele mai frumoase dorinţe înscrise în Loteria Dorinţelor -  un fan şi-a cerut iubita în căsătorie pe scenă, în faţa miilor de spectatori prezenţi la eveniment.

Loteria Dorinţelor este o campanie iniţiată odată cu lansarea albumului “Când Zâmbeşti”, prin intermediul căreia fanii Hi-Q au ocazia să îşi înscrie dorinţele, cu ajutorul aplicaţiei personalizate de pe pagina de Facebook a trupei.
Periodic, Dana Mihai şi Florin extrag câte o dorinţă pe care o îndeplinesc.

“Ne-am bucurat foarte mult să vedem că George a ales să apeleze la Loteria Dorinţelor pentru a o cere pe Cristina de soţie. Momentul a fost unul plin de emoţie, atât pentru cei doi tineri, cât şi pentru noi şi suntem fericiţi că fanii noştri au întâmpinat cu atât de multă căldură campania noastră: Loteria Dorinţelor.  Cererea în căsătorie din cadrul concetului de la Oneşti a fost una dintre cele mai frumoase clipe din istoria trupei.
Vom continua să îndeplinim dorinţe prin intermediul aplicaţiei dedicate de Facebook"
, declară membrii trupei Hi-Q.

Noul album promovează optimismul şi aduce în prim plan bucuriile mici ale vieţii. Pe lângă schimbarea la nivel de stil abordat, albumul aduce şi un nou concept de show, prin care cei trei membri ai trupei Hi-Q devin ambasadorii optimismului. Cele zece piese: Solo, Strada Mea,  Când Zâmbeşti, Love, Loto, Don’t Leave, Soare, Outro, O zi şi Hoţ de Nori marchează începutul unui nou traseu muzical pentru trupa Hi-Q, iar acest lucru este punctat şi la nivel de imagine, prin intermediul noului videoclip, "Solo".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod