DJ Wanda a lipit stickere pe mașini de 1 milion de euro!

DJ Wanda a făcut una din cele mai mari extravaganţe din viaţa ei: a lipit stickere cu mesajul “One Big Love”, titlul noului ei single, pe mainile de lux ale prietenilor săi, automobile a căror valoare depăşeşte 1 milion de euro.

DJ Wanda a făcut una din cele mai mari extravaganţe din viaţa ei: a lipit stickere cu mesajul “One Big Love”, titlul noului ei single, pe mainile de lux ale prietenilor săi, automobile a căror valoare depăşeşte 1 milion de euro.

Ieri dupa-amiază, în fața la Mora Champagne Bar din București, prietenii artistei şi-au înșirat mașinile scumpe, sport, decapotabile, elegante sau de teren, pe care  și-au lipit stickerele cu mesajul “One Big Love”.

“Acesta este mesajul campaniei mele pro-iubire dar și titlul piesei pe care o promovez! Am început cu prietenii și apropiații mei, care fac parte dintr-o categorie de oameni despre care se presupune ca nu mai au nevoie de nimic.

Au celebritate, bani, iar mulţi cred că acestea sunt îndeajuns! Adevărul, însă, e altul. Cu toții avem nevoie, în primul rând, de dragoste. Vreau ca mesajul meu să ajungă la inimile tuturor, indiferent dacă ai o bicicletă, scuter sau conduci orice tip de mașină. Eu deja mi-am lipit pe bicicleta mea One Big Love și pot să spun că am mai mult succes în trafic”, declară DJ Wanda.

„Au fost alături de mine la demararea acestei campanii Andreea Simona Baciu, fost model internațional și acum femeie de afaceri, Daniel Spring (Președintele Asociației Ahava), un om minunat cu o inimă imensă, designerul Ștefan Muscă și artistul Alexandru Baculea.

Mașinile lor sunt primele care duc mai departe mesajul piesei mele”, declară DJ Wanda.

“Pentru noul single, << One Big Love>>, ce va fi lansat săptămâna viitoare, am colaborat cu producătorul Ciprian Robu, dar si cu mai mulți muzicieni din Londra”, declară Wanda.

Cu toate ca a avut parte de dezamăgiri în dragoste, DJ Wanda încă mai crede într-o mare iubire, fapt ce a inspirat și „One Big Love”. „Noua piesă poarta un mesaj aparte, și anume că fiecare poveste de dragoste este o călătorie și nu o destinație.

O călătorie a inimii. Tulburată la început, veselă la mijlocul poveștii și zdrobită sau ușurată la final, depinde de fiecare individ în parte. Dragostea are atât de multe forme de exprimare: de familie, de copii, de oameni, de tot ce ne înconjoară! S-a scris, s-a cântat, s-a pictat și s-a povestit”, declară DJ Wanda.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod