Disco Night Shopping Party la Baneasa Shopping City si Feeria

6 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Disco Night Shopping Party la Baneasa Shopping City si Feeria

Peste 70.000 de bucuresteni au fost vineri, 3 iulie, in Baneasa Shopping City si Feeria la Disco Night Shopping Party sa profite de promotiile speciale ale serii. In intervarul orar 18.00 – 2.00, cumparatorii s-au putut bucura de reducerile care abia incep, dar si de ofertele speciale valabile doar la petrecerea de cumparaturi.
 
Night Shopping Party, eveniment aflat deja la a patra editie, a reunit si de aceasta data fortele Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa pentru a oferi clientilor o noapte de distractie si cumparaturi la preturi speciale.
Muzica, concursurile si cocktailurile gratuite au animat atmosfera in cadrul centrului comercial si au tinut cumparatorii "in priza" pana dupa miezul noptii.
 
"In vara lui 2008 spargeam gheata cu un concept de eveniment nou pentru piata romaneasca – o petrecere de cumparaturi. Intr-un an am ajuns deja la a patra editie si de la o editie la alta ne trec pragul tot mai multe persoane. Oamenii apreciaza conceptul de Night Shopping Party si cu siguranta vom continua sa le oferim asemenea seri de distractie si promotii speciale", a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Shopping City.

 
Toti cei prezenti la petrecere au putut castigat premii instant la concursurile organizate, precum: vouchere de cumparaturi, premii oferite de Tchibo, Stalinskaya, Passion si Wembley, role si darts-uri oferite de Carrefour Baneasa, skateboard-uri, rachete de tenis si palete de badminton oferite Intersport.

Cei care au facut cumparaturi in valoare de 200 lei si-au putut incerca norocul la tombola serii. Marea extragere a avut loc la ora 2.00, cand au fost alesi castigatorii mai multor premii: 1 scuter Orbit (SYMPLY) 50, o masa de ping pong si 5 biciclete.

 
Magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au redus preturile pana la 70% la produsele colectiei de primavara - vara 2009. Promotiile sunt practicate in magazinele de imbracaminte, accesorii, lenjerie, incaltaminte, in magazinele de decoratiuni interioare, de echipamente si imbracaminte sportiva sau de cadouri. Exista reduceri si in magazinele de cosmetice si parfumuri, precum si la cele de bijuterii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod