De Paste, Baneasa Shopping City devine Tara Minunilor

29 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
De Paste, Baneasa Shopping City devine Tara Minunilor

De Paste, Baneasa Shopping City se transforma in Tara Minunilor, organizand o serie de evenimente speciale pentru clientii sai. Targul de obiecte traditionale de Paste, tombola aniversara, voucherele cadou, jocurile pentru copii si promotiile disponibile numai in Baneasa Shopping City vor fi atractiile principale ale tarii Minunilor.
 
"Anul acesta am ales ca de Paste sa recreem atmosfera de basm din 'Alice in tara Minunilor'. Vrem ca oamenii ce vin in Baneasa Shopping City sa paseasca intr-un taram de poveste, in care pot invata cum sa incondeieze oua de Paste, pot cumpara decoratiuni traditionale si isi pot aduce copiii sa se joace cu personajele din celebrul basm.
Am pregatit de asemenea oferte speciale pentru cei care doresc sa-si innoiasca garderoba de Paste sau sa faca un cadou celor dragi"
, a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Development.
 
Dupa ce au beneficiat de trei nopti de shopping dedicate Pastelui (Magic Night Shopping Party), cei care inca nu au gasit un cadou pentru Paste au la dispozitie o serie de promotii valabile numai in magazinele din Baneasa Shopping City sau voucherul cadou.
 
In plus, cumparaturile de minim 200 de lei realizate pana pe 25 aprilie vor fi recompensate cu un talon de participare la Super Tombola Iepurasului.
Toti cei care participa la aceata tombola au sanse egale de a castiga 2 autoturisme Hyundai oferite de Tiriac Auto, 20 plasme oferite de Media Galaxy, 20 de expresoare oferite de Nesscafe, 200 de vouchere de cumparaturi in valoare de 50 de lei si mii de alte premii oferite de Coca-Cola.
 
Programul de Sarbatori al Baneasa Shopping City este urmatorul: pe 3 aprilie intre 10:00 si 19:00, pe 4 aprilie este inchis, iar pe 5 aprilie intre 10:00 si 20:00.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod