"Dansez pentru tine": Efectul Nicoletei Luciu asupra bărbaților

Primul lucru pe care l-a făcut Wilmark după dansul Nicoletei a fost să-şi desfacă cravata. Şi Mihai Petre a fost foarte impresionat de senzualitatea momentului şi i-a dat nota 9,5.

Mişcări ritmice, unduiri senzuale şi spectacol în cea de-a patra ediţie a show-ului "Dansez pentru tine". Introdus în premieră în acest show, dansul striptease a suscitat comentarii din partea juriului, dar şi ovaţii pentru prestaţiile concurenţilor.

Dansurile serii au fost striptease şi latino, care s-a dansat în regim de concurs.

Primii concurenţi care au dansat striptease au fost Max Dragomir şi Diana Pop, însă dansul lor a provocat discuţii în juriu. Mihai Petre nu a ezitat să le spună că se aştepta la cu totul altceva, "ca de altfel toţi bărbații din sală". "Criteriile mele acum n-au de a face cu raţiunea, ci cu emoţia. A fost mai mult dans contemp decât striptease. Mult prea raţional pentru capacitatea mea animalică de a-l înţelege. Am petrecut multe ore în bibliotecă, dar de data asta nu mi-au folosit la nimic!", a glumit juratul.

"Mă aşteptam să vad şi eu altceva... Modul în care se dezbracă să-mi lase raţiunea deoparte. Dar oricum, la striptease nu dau note mici", a precizat Mihai Petre.

Au urmat Valentina Hainăroşie şi Şerban Copot, a căror prestaţie a fost apreciată de juriu.

"Perechea cu fata cea mai bună va câştiga în seara asta. Mi-e greu să observ şi băieţii" a declarat Mihai Petre, binedispus. "Peştisorul de pe scenă m-a scos din sărite", a menționat juratul.

A urmat perechea formată din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, care a primit cele mai mari note până la acel moment. Primul lucru pe care l-a facut Wilmark după dansul Nicoletei a fost să-şi desfacă cravata. Şi Mihai Petre a fost foarte impresionat de senzualitatea momentului şi i-a dat nota 9,5. "Exact asta aşteptam de la striptease", a spus juratul, care a felicitat-o pe Nicoleta Luciu. Toţi juraţii au notat prestaţia perechii cu 9,5.


În ring au intrat apoi perechea Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care a fost recompensată cu 10 pe linie pentru dansul striptease. "Am simtit o caldură aici, în partea asta", s-a simțit Wilmark nevoit să recunoască.
Mihai Petre a făcut și el o dezvăluire inedită: "Îmi plac chestiile astea, acum îmi dau seama! A fost un dans al dracului de bun! Oana foarte rea, severă... Ma ridic cu respect în picioare pentru un striptease. Ca la carte", i-a felicitat Mihai Petre.

Tot cu 10 pe linie au fost notaţi şi Roxana Ionescu şi George Boghian. Cei doi au avut un dans extrem de provocator, lăsându-i pe juraţi cu gura căscată.
La duel, perechea formată din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer a reuşit să se salveze pentru a doua oară. Cei doi au primit 57 din voturile publicului, astfel că perechea formată din Valentina şi Şerban au părăsit competiţia.

După jurizare, echipa Oana/Ali s-a clasat pe primul loc, cu 93 puncte, fiind urmată de Nicoleta şi Hainer.

Echipele condamnate la duel în ediţia următoare sunt Max/Diana şi Roxana/George.

În această ediţie, Andreea Ibacka a revenit în ringul de la "Dansez pentru tine". Ea l-a avut ca partener pe soţul ei, Cabral. Cuplul a dansat pentru un caz umanitar.

Şi Minodora s-a alăturat vedetelor care au dansat pentru un caz umanitari. Ea şi soţul ei au intrat în ring pentru Ioana, o tânara care și-a dorit să devină educatoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod