Cum se alintă Angelina Jolie şi Brad Pitt

de Daniel Dumitrescu, 7 Septembrie 2012

Actorii folosesc nume de alint unul pentru celălalt atunci când se cazează, în secret, la diverse hoteluri.

Angelina îl alintă pe Brad Pitt cu porecla "Kitty", iar Brad Pitt îi spune logodnicei lui "Miffy", informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Brad şi Angelina sunt foarte drăgăstoşi unul cu celălalt şi nu le pasă atunci când cineva din jur îi aude cum îşi vorbesc", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Cei doi actori folosesc aceleaşi porecle şi pentru a se caza, în secret, în diverse hoteluri, în timpul numeroaselor călătorii pe care le fac în jurul lumii. Înainte de a-l cunoaşte pe Brad Pitt, Angelina Jolie obişnuita să se cazeze în hoteluri şi să facă rezervări la restaurante sub pseudonimul "Shiloh Baptist".

După ce au început o relaţie, cei doi au folosit împreună acest pseudonim, dar au renunţat la el după naşterea primei lor fiice biologice, Shiloh, în mai 2006.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod