Cum arată o dimineaţă obişnuită din viaţa „gospodinei“ Andreei Marin

Andreea Marin, o casnică fericită


Vedeta spune că lucrurile pe care le face acasă îi dau o stare de mulţumire şi o fac să se simtă fericită: "Şi n-am crezut să spun asta, dar această oră şi jumătate din zorii fiecărei zile, care se încheie cu măturatul curţii şi udatul florilor, atenţia şi grijă cuvenită plantelor, legumelor şi fructelor în creştere ce au micile lor nevoi, chiar şi spălatul vaselor, toate aceste momente în care las totul în ordine şi sunt singură cu gândurile mele şi mulţumită că totul e bine, că avem sănătate şi pace în noi, înseamnă nepreţuită fericire pentru mine...".

"Iar azi, când totul a fost gata ca de obicei, am ieşit cu tălpile pe roua din iarbă că să întind la uscat rufele proaspăt spălate...

şi de acolo, din clipa aceea banală suspendată în timp, a izvorât imensa fericire oferită de imaginea curcubeului poposit pe neaşteptate în colţul meu de grădină... am rămas minute întregi cu privirea captivată de magia culorilor, de prospeţimea verdelui de sub tălpi, de seninul fără de nor de deasupra, şi doar pisica trăgând în joacă de o cămaşă abia întinsă la uscat m-a trezit din beţie... Aceasta e fericirea pentru mine", a scris Andreea Marin pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod