Grand Cinema & More și București Creativ te invită să descoperi prin joacă magia Festivalului Internațional George Enescu

Festivalul Internațional George Enescu se ascultă și în Grand Cinema & More; până pe 20 septembrie, iubitorii de muzică clasică vor avea ocazia să urmarească transmisiunile în direct în salile de cinema ale celor mai importante concerte din cadrul festivalului.

Totodată, cu ocazia ediției de anul acesta, muzica simfonică iese din sală și devine o activitate interactivă ce îi implică și îi provoacă pe spectatori. București Creativ, proiectul lansat de Festivalul Internațional George Enescu, își propune să răspândească magia festivalului la nivelul întregului oraș și proclamă Copilăria ca sursă de inspirație pentru creație și ca temă pentru evenimentele din cadrul proiectului.

Astfel, pe durata Festivalului, Băneasa Shopping City devine locație București Creativ și creează Cutia Muzicală Supardimensionată, o instalație interactivă care combină piesele LEGO și artificiile de mecanică și care invită la joacă iubitorii muzicii de calitate de toate vârstele.

Vizitatorii vor avea ocazia să recompună, notă cu notă, un fragment din opera Rapsodia Română, așezând în locuri deja marcate cuburile colorate sau își vor putea crea propriile compoziții muzicale pe care ulterior le pot lua acasă și reasculta.



Tot în perioada Festivalului Internațional George Enescu, stiliștii Băneasa Shopping City vor oferi informații cu privire la ținuta potrivită pentru un festival de muzică clasică, prin intermediul site-ului www.baneasashoppingcity.ro.

Cei care doresc să primească sfaturi direct de la stiliști sunt invitați la o ședință gratuită de consileiere de shopping pentru a-și crea ținuta ideală pentru festival.

De asemenea, playlist-ul ambiental din Băneasa Shopping City va include creații ale lui George Enescu, iar în diverse zone din cadrul centrului comercial, pe perioada weekend-urilor, talentații artiști de la Blade String vor interpreta opere ale marelui compozitor.
Festivalul Internațional George Enescu a început duminică, 30 august, iar iubitorii de muzică clasică au ocazia de a urmări live o selecție a celor mai importante concerte atât la Grand Cinema & More, cât și în alte șase locații partenere din Constanța, Timișoara, Pitești, Oradea, Cluj-Napoca și Brașov.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod