Cristina Spătar vrea să înfieze doi copii

Cântăreaţa a mărturisit miercuri seară în emisiunea realizată de Teo Trandafir, de la Kanal D, că s-a gândit de foarte multe ori să-şi mărească familia şi şi-ar dori să adopte doi copii.

"Dacă soţul meu ar fi de acord, aş aduce doi copilaşi acasă", a spus vedeta în vârstă de 42 de ani.

Cristina Spătar îi crește singură pe cei doi copii ai săi, după ce soţul ei a fost reţinut pentru evaziune fiscală.

Alin Ionescu şi Roxana Aron, contabila firmei Shelter Security, cercetaţi pentru evaziune fiscală, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, la 1 octombrie, de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti au arătat, în referatul în care au propus arestarea preventivă a celor doi, că din probele şi mărturiile de la dosar rezultă că Alin Ionescu "a împuternicit pe conturile bancare persoane de încredere, aceştia fiind angajaţi sau foşti angajaţi ai firmelor controlate de acesta, respectiv CP Shelter Security SRL, SC Lion Guard Security SRL, cele mai importante retrageri de numerar fiind făcute de aceştia".

Unele dintre firmele de tip "fantomă" folosite de patronul Shelter Security, Alin Ionescu, pentru evaziune fiscală erau înfiinţate pe numele unor consumatori de droguri, care primeau în schimb aproximativ 300-400 de euro, arată procurorii în propunerea de arestare preventivă a omului de afaceri.

Acuzaţiile în acest dosar sunt de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, prin înregistrarea în contabilitatea firmei Shelter Security a unor achiziţii fictive de servicii.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod