Cristi Nistor, finalistul concursului “Vocea României”, sustine concert dupa concert

Grey Goose, The World's Best Tasting Vodka, a continuat seria de evenimente „Rising Icons” vineri, 1 februarie 2013, în Loft, cu un concert live, susţinut de Cristi Nistor, finalistul concursului “Vocea României”.
Evenimentul de vineri seară a avut-o ca invitată pe Loredana, diva incontestabilă a muzicii româneşti. Aceasta l-a prezentat publicului din Loft pe Cristi Nistor, unul dintre cei mai promiţători tineri artişti ai momentului, pe care cântăreaţa îl susţine în cadrul platformei Rising Icons.   

“Susţinerea Loredanei înseamnă foarte mult pentru mine; reprezintă poate dovada că am ceva de oferit! Faptul că cineva crede în tine şi în talentul tău e un mare lucru, cu atât mai mult cu cât este vorba despre Loredana.
Înseamnă că, într-adevăr, fac un lucru de calitate”
, a declarat Cristi Nistor.

La nivel global, Grey Goose Entertainment desfășoară proiectul pentru televiziune „Rising Icons”, un concurs de talente care propune publicului opt tineri muzicieni în fiecare sezon, concerte cu public şi interviuri pe subiecte intime, astfel încât la finalul sezonului să poți recunoaște apariția unui nou star.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod