Nu rata singurul concert din turul LaLa Love din Bucureşti, la CinemaPRO!

De Ziua Indrăgostiţilor, cele mai frumoase cântece de iubire sunt interpretate live de mesagerii dragostei, trupa LaLa Band, în singurul concert susţinut de artişti în acesta primăvară în Bucureşti, doar la CinemaPRO. Reprezentaţia iubitei formaţii, precedată de avanpremiera noului film fenomen, Cronicile Casterilor: A 16-a lună, poate fi cea mai frumoasă propunere pentru o seară specială alături de persoana iubită.
Aflaţi în plin turneu naţional, Criss şi Vlad, Alina, Dorian şi Liviu, Sore şi Rapha, Alexia, Dima şi Bubu vor petrece seara de 14 februarie la doar câţiva metri distanţă de fanii care se vor bucura de o experienţă unică, la cinematograful stelelor.

Evenimentul dedicat îndrăgostiţilor va începe la ora 19:00, cu avanpremiera filmului Cronicile Casterilor: A 16-a lună. Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen spune povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) şi Lena (Alice Englert), doi adolescenţi care trebuie să îşi aleagă propriul drum în viaţă şi să lupte pentru a-şi apăra dragostea.


După avanpremieră, publicul se va ridica în picioare în momentul în care cei mai îndrăgiţi membri LaLa Band vor urca pe scena CinemaPRO pentru un concert live plin de energie pozitivă, melodii extrem de cunoscute şi mult romantism în atmosferă.

De la un film bun şi un concert pentru îndrăgostiţi cu siguranţă nu poate lipsi meniul special pentru cuplu. Aşadar, pachetul include şi un Meniu Romance, cu popcorn şi Coca-Cola pentru două persoane.

Preţul pachetului pentru două persoane este de 150 de lei.
Pentru achiziţionarea unui singur bilet preţul este de 66,5 lei şi oferă acces la film şi concert. Rezervări se pot face la numărul de telefon 031.824.13.60 şi pe www.cinemapro.ro. Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete CinemaPRO, Str Ion Ghica nr 3, sector 2, Bucureşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod