Courtney Love spune povestea vieţii sale la "Behind The Music"!

de Ileana Voicu Ghinea, 16 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Courtney Love spune povestea vieţii sale la
Vineri, 17 septembrie, de la ora 23:00, MTV prezintă o nouă ediţie "Behind The Music" în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere cât mai multe detalii despre viaţa şi cariera lui Courtney Love!
 
Courtney Love, rock star, actriţă şi mamă şi-a petrecut copilăria în nenumărate şcoli de corecţie şi cămine. Încă din adolescenţă, Courtney se regăsea în muzică rock şi îşi îneca amarul cu pastile şi heroină.
Totodată, Courtney a fost atrasă şi de actorie, iar norocul i-a surâs în momentul în care a obţinut roluri pentru "Sid and Nancy" şi "Straight to Hell". Artista şi-a început cariera muzicală cu trupă Hole care în scurt timp a devenit foarte apreciată pe scenele underground în special datorită vocii îndrăzneţe şi puternice ale lui Courtney. Când s-a măritat cu Kurt Cobain, cariera ei de star rock s-a stins odată cu consumul tot mai ridicat de droguri.
Timpul petrecut împreună a reprezentat pentru Courtney una dintre cele mai fericite perioade ale vieţii sale. Sinuciderea lui Cobain a lăsat-o fără nici un sprijin şi cu grija unui copil. După această decepţie, toată lumea a crezut că artista va lua calea autodistrugerii, dar Courtney s-a transformat dintr-un "grunge icon", cum a fost catalogată în acea vreme, într-o personalitate plină de glamour. Courtney şi-a consolidat cariera de actriţă, ajungând să fie foarte apreciată de criticii de specialitate.
După o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar prin care a trecut, artista a avut puterea să se redreseze şi să îşi reia cariera muzicală. Ea lansat un nou album prin care îşi spune povestea, intitulat "Nobody's Daughter". Acum, Courtney îşi dedică viaţa fiicei sale Frances Bean, a cărei custodie a pierdut-o în trecut defavoarea familiei, dar pe care a reuşit să o redobândească.       
              
Această  ediţie "Behind the Music" va fi presărată cu interviuri ale familiei, prietenilor, iar telespectatorii vor putea urmări casetele de la audiţia pentru primul său film, "Sid and Nancy", dar şi poze rare şi filmuleţe în care aristă apare alături de Kurt Cobain.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod