Corina poarta costum de baie cu dinti de rechin si ceasuri in locul elasticului de par

Corina face furori in noul ei videoclip, “Autobronzant”, purtand accesorii cool si o vestimentatie inedita. Artista isi etaleaza formele de invidiat intr-un costum de baie argintiu, periculos de sexy, in forma unui rechin care isi deschide falcile fioroase exact pe abdomentul tonifiat al cantaretei.

“Costumul a fost comandat in Statele Unite. Este o piesa cool care te transforma intr-un predator pe plaja, deoarece este si foarte sexy”, spune artista.

Corina nu se opreste aici si da tonul unui nou trend in ceea ce priveste ceasurile de mana, care pot deveni usor accesorii de prins parul.

“Este plictisitor sa mai porti ceasurile pe mana in aceasta vara. Le folosesc in locul elasticului de par, mai ales cand joc un meci de rugby pe nisip.  Cand esti la plaja, ultimul lucru de care ai nevoie este un ceas pe mana. Oricum in vacanta nu prea ai de ce sa mai masori timpul”, adauga Corina.



Noul videoclip al Corinei, “Autobronzant”, surprinde atmosfera unui meci de beach-rugby de la malul marii. Imaginile colorate si vesele redau energia incredibila a plajelor braziliene.

Pentru un plus de senzualitate, Corina a optat si pentru o schimbare de look, uimindu-si fanii cu parul lung, blond, cu suvite deschise de soare si ondulate de apa sarata a marii.

Clipul poarta semnatura lui Radu Aldea, a fost realizat dupa un concept ANTZ, iar piesa este compusa de Studio 47 (Shift), impreuna cu DeMoga Music.

"Autobronzant" se anunta a fi hitul verii si deja i-a adus Corinei titulatura de "Printesa Pop a Romaniei", "titlu" oferit cu generozitate de fanii sai de pe paginile de Facebook si Instagram.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod