Silan Classic îţi răsplăteşte grija pentru prospeţime!

În perioada 1 iulie - 26 august 2014, bloggerii și jurnaliștii sunt invitați să descopere, într-un mod inedit, prospețimea de lungă durată cu noua gamă Silan Classic, având grijă de o plantă în ghiveci.
Astfel, în cadrul campaniei “Bucură-te de 8 săptămâni de prospețime”, Silan dăruiește 50 de plante celor care se înscriu pe site-ul www.8saptamanideprospetime.ro, în primele patru zile de la startul campaniei.

Pentru efortul de a ţine planta în ghiveci proaspătă timp de 8 săptămâni, aceștia pot câştiga o vază unicat, semnată de un artist sticlar. De altfel, cu noua gamă Silan Classic, mirosul proaspăt al rufelor din dulap este păstrat tot timp de 8 săptămâni*.

Pe întreaga perioadă a concursului, bloggerii sunt invitați să scrie articole și să posteze imagini pe propriul blog și pe rețelele sociale despre evoluția plantei, iar jurnaliștii să posteze materiale despre plantă şi campanie pe rețelele sociale.

La final, cei care au scris cel puțin un material vor intra în tragerea la sorți pentru una dintre cele 8 vaze realizate manual de un artist sticlar.
Acestea sunt create special pentru fiecare în parte, de aceea câștigătorii își vor putea alege modelul și culoarea preferate. Astfel, premiile unicat vor înfrumuseța orice spațiu, păstrând totodată prospețimea și culoarea florilor preferate. Sunt mici obiecte de artă, elegante și funcționale în același timp.
Noua formulă Silan Classic – Silan Mediterranean, Silan Lilac Garden, Silan Fresh Spring - este îmbogățită cu capsule inovatoare de parfum care oferă o  nouă dimensiune a prospețimii de lungă durată.
Cu o nouă tehnologie, balsamul Silan oferă și o moliciune incredibilă, astfel încât hainele vor fi plăcute la atingere și parfumate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod