Cori Grămescu, pe urmele lui Dan Negru la Chişinău

17 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu, pe urmele lui Dan Negru la Chişinău
Cori Grămescu este pe cale să devină cel mai celebru antrenor de fitness şi în Republica Moldova, ţară unde Dan Negru este, de doi ani, vedeta de divertisment numărul 1.

Cori va participa la începutul săptămânii viitoare la o serie de evenimente la Chişinău, oraş în care va implementa Ultimate Pilates, propria metodă de fitness care este în acest moment în plin proces de internaţionalizare. Impresionaţi de portofoliul bogat de metode de fitness, basarabenii o vor primi pe celebra româncă cu cereri de interviuri si prezenţa în cele mai urmărite emisiuni de televiziune.

Astfel, Cori Grămescu va acorda trei interviuri pentru TV, alte patru pentru ziare, printre care Timpul, cel mai vandut cotidian, şi va fi invitată, timp de două ore, în emisiunea de Prime Time „Sare şi piper”. Cori Grămescu va lansa Ultimate Pilates la Chişinău în cadrul unor demonstraţii la care vor participa vedetele feminine ale Republicii Moldova, cântăreţe, prezentatoare TV şi femei de afaceri.

De altfel, ea va participa la un prânz oficial alături de 30 din cele mai de succes femei de afaceri din ţară. „Sunt deosebit de încântată de invitaţia celor de la Chişinău, mai ales că îmi doresc să le împărtăşesc din secretele Pilates ca metoda sigură şi echilibrată de a scăpa de kilogramele în plus. Am auzit numai lucruri frumoase despre femeile de peste Prut care, nu doar că sunt frumoase, dar sunt şi ambiţioase atunci când trebuie să aibă grijă de aspectul lor fizic”, declară Cori Grămescu. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elenyta pe 23 Nov 2011, 14:38
    Emisiunea "Sare si piper"

    Buna ziua! Emisiunea "Sare si piper" este difuzata de Jurnal tv.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod