Cori Gramescu a oferit un premiu in cadrul primei gale Men’s Health Men of the Year

În seara de 17 decembrie, în sala de evenimente de la Stejarii Country Club, cel mai nou club sportiv de lux din Capitală, peste 400 invitați au luat parte la prima ediție a galei Men’s Health Men of the Year pentru a-i sărbători pe unii dintre cei mai de succes bărbați din România în anul 2013, adevărate modele de viață pentru cititorii revistei Men’s Health.
Cori Gramescu, nutritionista si antrenoare de fitness a acordat un premiu  europarlamentarului Petru Luhan, inițiatorul unei declarații scrise a Parlamentului European pentru asigurarea accesului egal la tratament și politici de angajare flexibile pentru persoanele care suferă de maladii neurologice cronice de tipul Sclerozei Multiple, boală care afectează numeroși bărbați tineri și pentru implicarea în lupta împotriva cancerului.

Au mai primit trofeul Men of the Year, oferit de revista Men’s Health, următorii: Toma Coconea, pentru că a parcurs 810,4 km în 7 zile și 7 nopți la ultramaratonul „No Finish Line“ din Monaco;   Steven van Groningen, CEO Raiffeisen, pentru că a sprijinit punerea Bucureștiului pe harta capitalelor mondiale care organizează maratoane importante (premiul a fost ridicat de soția sa, Valeria Răcilă van Groningen);     actorii Dan Bordeianu și Toma Cuzin, pentru implicarea lor în campania de informare despre cancerul de sân (o boală care ne afectează mamele, soțiile, fiicele, iubitele);   cântărețul Connect-R, o dovadă vie că, indiferent de unde pornești, încrederea în tine, ambiția, talentul și munca te vor aduce în top; baschetbalistul Virgil Stănescu, singurul jucător activ din lume care este și manager de club, și vicepreședinte de federație;   Ilie Năstase, cel mai titrat tenisman român din toate timpurile, la 40 de ani de când a devenit primul Număr 1 ATP din istorie; Dani Oțil, un prezentator TV care nu doar că promovează sportul, ci îl și practică - anul acesta a obținut locul II la cea mai dificilă competiție din lume de hard enduro, Romaniacs, la clasa Expert Team.
Premiile au fost acordate de vedete feminine cunoscute: campioana olimpică la înot Camelia Potec, Miss Fitness Universe 2013, Anca Bucur, cântăreața Anda Adam și vedetele TV Daiana Anghel, Roxana Ciuhulescu, Paula Chirilă, Raluca Lăzăruț.

Tot în cadrul evenimentului de pe 17 decembrie, a fost dezvăluit câștigătorul celei de-a doua ediții a concursului Cover Model organizat de Men’s Health.
În cadrul acestei competiții, cei mai în formă cititori ai revistei au concurat, timp de patru luni, pentru a ajunge pe coperta numărului de ianuarie-februarie 2014. Câștigătorul concursului Cover Model din acest an este Marian Jilăveanu, 36 de ani, din Ploiești. Marian este instructor de kick boxing și jandarm. Au mai fost acordate Premiul Publicului, lui Mircea Moraru, Premiul Juriului, lui Armando Lungu și premiul COSMO-Hot, oferit de cititoarele revistei Cosmopolitan, lui Ruben Emanuel Panait.

La eveniment au participat numeroase vedete și personalități din România și străinătate, prieteni și colaboratori ai revistei.
Printre invitații speciali ai galei Men’s Health Men of the Year 2013 s-a numărat și vicontele Arthur de Soultrait, proprietarul brandului francez Vicomte A. Men’s Health este cea mai vândută revistă pentru bărbați din România, o publicație care promovează un stil de viață activ și îndeamnă bărbații să facă sport, să aibă un regim alimentar echilibrat, în așa fel încât să fie sănătoși și în formă cât mai mult timp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod