Bahmu și Prigoană, din nou "la cuțite", în prag de Crăciun. Se despart iar?

Certurile au plecat de la procesul pe care Adriana l-a câștigat împotriva firmei Rosal, condusă de Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri.

În preajma Sărbătorilor, în familia Prigoană e din scandal. De data aceasta, "războiul" a fost stârnit de victoria pe care Adriana Bahmuțeanu a obținut-o în instanță împotriva firmei Rosal, condusă de Honorius Prigoană, fiul cel mare al soțului ei. Compania la care vedeta TV a fost angajată pentru o perioadă îi datorează vedetei cel puțin 200.000 de euro, echivalentul salariului pe mai mulți ani pe care aceasta nu l-a primit.

În perioada în care lucra pentru Etno TV, Adriana Bahmuțeanu figura ca angajată a firmei de salubrizare. În cei câțiva ani cât a avut cartea de muncă la Rosal, Bahmu nu și-a luat salariul, iar ca să-și recupereze banii care i se cuveneau ea a dat compania în judecată. Vedeta a câștigat recent procesul, astfel că Rosal trebuie să-i dea banii. În disputa sa cu firma de salubritate, Adriana le dă o lovitură financiară lui Honorius Prigoană și soțului ei, despre care ea spune că este încă implicat în companie, deși acesta neagă acest lucru, scrie ziarul Click!.

Adriana a explicat că are nevoie de acești bani și că nu e normal ca Honorius să nu trateze cu respect.

"E păcat că pentru niște bani, care nici măcar nu reprezintă o sumă exorbitantă, am ajuns în situația asta. Deși Prigoană zice că nu mai are legătură cu firmele conduse de Honorius, toată ziua discută numai de societăți, iar în fiecare zi se duce la birou. De ce merge la birou, ca să-și viziteze foștii angajați? Honorius, care tocmai s-a întors din Dubai, se plimbă pe toată planeta, iar eu primesc notificări de la bancă pentru că nu mi-am plătit ratele și nu am bani nici de grădinița copiilor. Honorius nici nu mă salută când intră în casă", a declarat Bahmuțeanu pentru ziarul citat. Ea a mai spus că nu înțelege de ce Silviu Prigoană a vrut să se mai împace cu ea după ultima despărțire.
"Soțul meu a bătut la poarta mea, nu eu la a lui. El nu și-a respectat înțelegerea pe care am făcut-o când ne-am împăcat. Atunci, a promis că își pune la adăpost și copiii minori, dar toată averea e trecută pe numele lui Honorius", a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.


Prigoană a lăsat de înțeles că a ajutat-o în afacerea cu haine pe care și-a deschis-o, însă Adriana neagă acest lucru. "Mi-a trimis doi muncitori să mă ajute la cărat și ne-a împrumutat mie și asociatei mele niște bani. Cum să mă ajute el, când eu am deschis afacerea când eram în divorț? Balamucul ăsta nu le face bine nici copiilor", a mai declarat Bahmu pentru Click!.



Scandalul nu s-a oprit aici. După show-ul de la Capatos, de marţi noaptea, cei doi s-au certat fără menajamente în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1. De la problema banilor, Prigoană şi Bahmu au ajuns la chestiuni de familie. "Te rog să o suni pe mama să-i ceri scuze", a spus Adriana. "Hahaha, ce simpatică eşti! Cum poţi să mă obligi s-o sun pe mă-ta? O sun când vreau eu. Am sunat-o azi şi i-am spus textual că atunci când mai are o problemă, să nu mai apeleze pe mine, că n-a ştiut să-şi educe fata.

Să apeleze la Capatos şi la trustul lui Voiculescu", a replicat Silviu Prigoană, supărat că soţia lui a fost la "Un show păcătos" în seara anterioară. "Acasă noi nu avem aceste discuţii pentru că nu vreau să afle copiii. I-am spus în repetate rânduri că dacă are o problemă cu vreo firmă, să se ducă în instanţă. Nu are ce vorbi cu mine! Eu chiar m-am bucurat că-şi recuperează banii, pentru că putem merge în vacanţă cu copiii".

În ciuda discuţiilor care fac audienţă la emisiunile de scandal, Prigoană susţine că vor sărbători Crăciunul ca o familie unită. "Vom fi cu toţii, mai puţin părinţii tăi. Eu i-am tot chemat până acum, de zece ani, şi tu ai avut o problemă cu tatăl tău. Ei au fost mereu bine veniţi în casa mea... a noastră", i-a pus soíei sale. "Nu este nicio tensiune, e o impresie greşită. Vom avea nişte sărbători foarte fericite. Vine Crăciunul, stăm în jurul bradului, o să avem cadouri...
Am plătit 7.000 de euro pentru Revelion la Sinaia"
, i-a explicat apoi gazdei emisiunii, Simona Gherghe.

"Eu sunt fericit. Fericirea Adrianei e problema ei. Eşti fericit atunci când eşti sănătos, întrebaţi orice om bolnav. Eu sunt fericit deoarece copiii sunt perfect sănătoşi", a continuat el. "Eu nu sunt fericită. Dar despre fericirea mea conjugală aş vrea să discut în particular cu Prigoană", i-a replicat Adriana. "Cum, nu vrei să afle toată lumea? Dar te rog să mă iluminezi!", a ironizat-o Prigoană.

 

Foto: Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TEBULESCU pe 20 Dec 2013, 01:11
    Tiganie de tiganie

    Astia fac asa, pt stiu,ca sunt prosti care balesc la ce se " cearta " ei.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod