Conferințele practice BookLand Evolution descoperă vocațiile tinerilor!

Miercuri, 9 martie 2016, tinerii din București cu vârsta între 14-24 ani au o nouă oportunitate de a sta față in față cu unele dintre personalitățile marcante ale României, în cadrul Conferințele practice BookLand Evolution.
Artiști, antreprenori, oameni de cultură, profesioniști din toate domeniile vor servi drept modele și surse veritabile de inspirație pentru tinerii care vor să își descopere vocația și să își depășească limitele! Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 - 17:00, la Facultate de Marketing – ASE (Aula Magna). Intrarea este liberă!             

În cea de-a treia zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt: Emanuel Popescu - Profesor chitară Școala Româno-Finlandeză, Alexandru Oprița,  - Arhitect, Auraș Mihaiu – Fotograf, Roxana Minea - Make-Up Artist AVON

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.


Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod