Bonilash® – ser revoluţionar pentru gene lungi şi dese

Genele lungi, dese şi de o culoare intensă au fost considerate dintotdeauna un semn al frumuseţii feminine. Pentru a avea mereu o privire seducătoare, noi femeile, uneori, suntem nevoite să apelăm la produse cosmetice speciale sau la alte metode cum ar fi, de exemplu, aplicarea de gene false. Acum, nu mai este nevoie! Graţie evoluţiei tehnologiei moderne în domeniul cosmetic, Bonilash® este un ser revoluţionar care are grijă de genele tale şi care, aplicat corect, creează un efect de alungire a genelor de până la 25%.

Când genele „vorbesc” pentru tine, n-ai vrea să fie convingătoare? Doar cele naturale au acest efect, fiind o trăsătură importantă a chipului.
Acestea reuşesc să atragă atenţia asupra ochilor şi, uneori, chiar te ajută să comunici fără a rosti cuvinte. O astfel de forţă nu poate fi îmbrăcată într-o „formă” falsă, invazivă, cum sunt diferite produse artificiale de alungire, de aceea, Bonilash® îţi oferă secretul unei priviri fermecătoare. Acest ser revoluţionar ajută la stimularea creşterii şi îndesirii genelor, hrăneşte şi hidratează fibra şi rădăcina acestora, dar mai mult, previne căderea excesivă a firelor.
Datorită numeroaselor studii care au condus la obţinerea acestei formule inovative, după 12 săptămâni de utilizare în mod regulat, genele tale vor fi mai lungi şi mult mai puternice. Cu Bonilash®, rezultatele nu sunt artificiale, sunt vizibile!

Genele tale au nevoie de Bonilash®! Serul pentru gene Bonilash® are la bază substanţa activă bimatoprost - stimulent eficient pentru creşterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii şi grosimii genei, a creşterii numărului de gene, a fortificării şi a sănătăţii lor, precum şi asupra intensităţii culorii naturale a genelor.
Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra şi rădăcina firului şi amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, ajutând la îmbunătăţirea aspectului şi a stării genelor, la accelerarea creşterii şi îndesirii lor şi la îngroşarea structurii firelor.

Bonilash® se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapa închisă.
Uşor de folosit, cu o textură plăcută şi fină, acesta se distribuie facil pe piele şi are o absorbţie adecvată. Daca îţi doreşti să redescoperi frumuseţea naturală a genelor, Bonilash® este produsul pe care trebuie să-l ai, dacă vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanţă mai intensă şi mai definite.Creat din respect pentru frumuseţe şi naturaleţe, Bonilash® este un tratament testat oftalmologic şi dermatologic, care susţine sănătatea şi vitalitatea genelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod