Concurs de inot pentru copiii cu dizabilitati

Baby Spa in parteneriat cu Special Olympics da startul celei de-a doua editii „Inotul, hobby si terapie”. Pe 18 noiembrie, 70 de copii cu Sindrom Down, autism, tetrapareza spastica demonstreaza ca sunt campioni.
Evenimentul promoveaza beneficiile activitatilor acvatice in dezvoltarea copiilor cu dizabilitati. Cei prezenti vor putea urmari o sedinta demonstrativa pentru bebelusi cu varste intre 6 luni si 2 ani si un concurs de inot care se va desfasura pe urmatoarele categorii: mini concurs de inot cu colacel ( 2-7 ani), mini concurs inot cu pluta ( 2-7 ani), mini concurs inot in procedeu categoria peste 4 ani pana la 20 ani, miniconcurs categoria centura. Toti participantii vor fi castigatori si vor primi premii.

„Ne bucuram ca am ajuns la cea de-a doua editie.
Anul trecut a fost numai inceputul. Evenimentul face parte din initiativele de CSR ale Baby Spa. Credem cu tarie in beneficile educatiei acvatice pentru dezvoltarea copiilor si de aceea vrem sa ii sprijinim pe cei care au mare nevoie de un astfel de ajutor” spune Anca Grecu, manager Baby Spa.

Duminica, 18 noiembrie, ora 10, la Baby Spa. www.babyspa.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod