Sienna Miller, pe urmele lui Demi Moore

Actrița a acceptat să renunţe la inhibiţii în numele artei. Fosta iubită a lui Jude Law a decis să o ia pe urmele actriţei Demi Moore, care a şocat o lume întreagă când a apărut goală şi însărcinată pe coperta revistei Vanity Fair, în urmă cu 22 de ani.
Cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă, Sienna Miller a acceptat să fie muza artistului Jonathan Yeo, care îi este şi prieten, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Complet goală şi însărcinată în luna a noua, Sienna Miller este pictată în auriu, tabloul urmând să fie expus la Circle Culture Gallery din Berlin.

"Mi-am dorit o imagine care să surprindă corpul uman în cea mai frumoasă ipostază, pentru a se vedea contrastul cu celelalte picturi ce vor fi expuse la Berlin, care reprezintă imagini cu femei ce se supun unor operaţii estetice pentru a se conforma standardelor societăţii actuale. Au trecut 22 de ani de când o Demi Moore însărcinată a provocat stupoare pozând pentru Annie Leibovitz pe coperta revistei Vanitz Fair. De atunci, societatea a devenit aproape insensibilă la expunerea zilnică a oamenilor care se supun operaţiilor chirurgicale. Însă, în acelaşi timp, societatea este încă deranjată de imagini ale maternităţii, iar femei goale însărcinate se văd foarte rar", a declarat artistul Jonathan Yeo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod