Concertul Ellie White din Italia, anulat! O așteptau soldații americani din baza NATO!

22 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Concertul Ellie White din Italia, anulat! O așteptau soldații americani din baza NATO!
După trei concerte susținute în Italia în luna noiembrie, la Torino și în Sicilia, Ellie White s-a întors în Peninsulă, pe 19 decembrie, pentru un show în clubul Crazy Bull din Vicenza, care însă a fost anulat în ultimul moment.

După ce a făcut probele de sunet, Ellie White a aflat de la organizatori că s-a defectat instalația de încălzire a clubului, fapt ce a dat toate planurile peste cap.

„Cum nimeni nu ar fi stat cu geaca în club, organizatorii au decis să anuleze evenimentul în ultimul moment.
Lucruri de genul acesta sunt inerente și chiar nu depind de nimeni, astfel că nu m-am supărat. Sper ca nu i-am dezamăgit pe cei peste 2000 de persoane care urmau să petreacă alături de mine luni seara”, declară Ellie White.

Pentru că prezența lui Ellie White a strânit mare interes în orașul italian, mai ales printre militarii americani ai unei baze NATO, concertul a fost reprogramat pentru luna februarie.

„Știu de la organizatori că peste jumătate din cei care cumpăraseră bilete sunt soldații americani de la o bază NATO, situată chiar în apropierea orașului.
Piesele mele se ascultă deja în Italia, pe tot mai multe posturi de radio, iar faptul că am și admiratori americani mă bucură foarte mult. Am rămas în relații bune cu organizatorii și am decis să reprogramăm concertul pentru luna februarie”, mai spune Ellie White.

Anularea show-ului i-a dat ocazia lui Ellie White să-și facă ultimele cumpărături de Crăciun.

“Am prins un mall deschis și pierdut timpul la shopping.
Nu prea avusesem eu timp să cumpăr cadouri de Crăciun pentru cei dragi, iar cu această ocazie am colindat magazinele și am găsit câteva lucruri deosebite”, mai spune Ellie White.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod