concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 6 mai, 22.30 – Concert FELI

Feli concertează pentru prima dată la Hard Rock Cafe vineri, pe 6 mai, de la orele 22.30. Împreună cu trupa sa și cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în „Creioane colorate”, într-un show 100% live! Din setlist-ul serii nu vor lipsi „Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, „Creioane colorate”, piesa nr. 1 în topurile muzicale actuale sau varianta rock a cântecului „Constantine, Constantine”.
Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Bohème”.

Biletele pentru concertul din 6 mai pot fi găsite online exclusiv pewww.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.


Biletele au următoarele preţuri:
- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 50 de lei -VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei.

 

Sambata, 7 mai, 22.30 – Concert PACT by Leo Iorga & Adi Ordean

Pe 7 mai două nume ce au scris istorie îţi dau întâlnire la Hard Rock Cafe - LEO IORGA şi ADI ORDEAN te invită alături de PACT la cel mai nou show al trupei! Va fi un concert emoţionant, cu refrene binecunoscute, dar şi compoziţii noi.
Eşti invitat să cânţi, alături de vocea care le-a lansat, hiturile “Trenul pierdut”, “Singur te caut in noapte”, “Sa te gandesti la mine”, “După ani şi ani” sau “Cine eşti tu oare”, într-un spectacol ce va fi un adevărat arc peste timp.

Numele PACT reuneşte figuri emblematice ale scenei rock din România: solistul Leo Iorga, chitaristul şi compozitorul Adi Ordean, alături de alţi muzicieni de clasă: Codrut Croitoru - vocal, Marian Mihailescu - chitara bass, Razvan Gorcinski - tobe si Alex Ardelean - chitara.
Istoria grupului a început în 2012, a continuat în 2013 cu single-ul “Ploaia care cade”, iar în 2014 a fost lansat primul long play al formaţiei, intitulat “Numărul Unu”.

Concertul va începe la ora 22.30, iar intrarea va fi liberă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod