HARD ROCK CAFE lansează noul meniu TASTE OF MEXICO

Hard Rock Cafe se inspiră din ţara tequilei pentru cea mai nouă provocare culinară: o fiesta de preparate iuţi ca focul! Celebrul brand internaţional îşi “condimentează” meniul şi omagiază bucătăria tradiţională mexicană cu o serie de produse reunite sub numele de „Taste of Mexico”. Lansarea oficială va avea loc pe data de 4 mai printr-o petrecere cu mariachi şi oferte speciale la băuturile de origine mexicană. Meniul va fi disponibil doar pentru o lună în restaurantele Hard Rock Cafe din toată lumea, inclusiv la Bucureşti.

Taste of Mexico oferă o varietate de preparate culinare şi de cocktailuri, incluzând diverse tipuri de taco, quesadilla şi opţiuni vegetariene, toate îmbogăţite cu arome mexicane.

Meniul Taste of Mexico va include preparate proaspete şi îndrăzneţe precum:


• Ceviche de creveţi în stil Yucatán – Creveţi asezonaţi cu lămâie verde, portocală, avocado proaspăt, castravete, coriandru, tomatillo, ardei iute habanero şi serrano, serviţi alături de chipsuri de porumb.

• Creveţi crocanţi cu sos picant Aji Amarillo – Creveţi rumeni aurii, înveliţi în pesmet Panko, presăraţi cu brânză proaspătă, nuci picante, coriandru, ceapă verde, brânză Feta şi sos picant Aji Amarillo.

• Creveţi cu tequila – Creveţi picanţi la grătar, marinaţi cu ardei chipotle şi achiote, serviţi în sos de roşii şi ardei iute, amestecat cu tequila, coriandru şi sos picant Aji Amarillo.
Însoţiţi de orez Mexican.

• Creveţi la grătar cu salată mexicană de porumb – Creveţi marinaţi cu achiote, preparaţi la grătar, pe un pat de salată verde, fasole, pico de gallo, avocado proaspăt, ardei jalapeno şi porumb copt, asezonaţi cu bucăţele de ardei iute galben şi vinegretă de portocale şi chili.

• Quesadilla cu pui – Fâşii de pui marinat în sos chipotle, alături de ananas la grătar şi brânzeturi asortate. Se servesc cu smântână, guacamole proaspăt şi sos picant.

• Tinga tacos cu pui afumat – Tortilla de porumb cu fâşii de pui marinat în sos chipotle, brânză, avocado proaspăt şi sos de ardei iute galben, servite cu salsa de tomatillo şi sos picant.

• Huaraches – Lipii din făină de porumb şi fasole, cu topping de barbacoa, chorizo, pui southwest sau carnitas, servite cu cu avocado, brânză, sos picant şi smântână.

• Mexican street tacos – Trei mini-tacos cu tortilla de porumb, salată verde, pico de gallo, brânză, sos picant, smântână şi topping de carnitas, barbacoa, pui southwest sau creveţi la grătar.

• Mexican corn fritters – Bulete rumenite din porumb, brânză şi ardei iute habanero, stropite cu salsa din tomatillo şi sos de lămâie verde preparat în casă.
(vegetarian)

• Taco vegetarian – Tortillla de porumb cu piure de cartofi dulci şi ardei chipotle, quinoa, pico de gallo, brânză şi smântână. Servit cu salsa de tomatillo.


Meniul mexican va fi completat de cocktailuri pe bază de tequila, inspirate de reţete tradiţionale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod