COLGATE TOTAL lansează campania Mulţumesc, Doctore! - un simbol al recunoştinţei faţă de medicii dentişti

Colgate Total lansează între 31 mai si 1 iulie o campanie dedicată relaţiei medic-pacient - „Mulţumesc, Doctore!” - prin care pacienţii îşi pot manifesta recunoştinţa pentru profesionalismul şi grija primite de-a lungul timpului de la propriul lor medic dentist.
Colgate Total lansează între 31 mai si 1 iulie o campanie dedicată relaţiei medic-pacient - „Mulţumesc, Doctore!” - prin care pacienţii îşi pot manifesta recunoştinţa pentru profesionalismul şi grija  primite de-a lungul timpului de la propriul lor medic dentist.

„Relaţia pe care fiecare dintre noi o are cu stomatologul său este foarte importantă şi, prin diferitele noastre proiecte, încercăm să încurajăm o legătură cât mai specială şi de durată între pacient şi medic. De data aceasta, dorim să oferim pacienţlor oportunitatea de a mulţumi medicilor dentişti pentru efortul şi profesionalismul cu care îşi susţin misiunea de promovare a sănătăţii! Este, cu alte cuvinte, o campanie de celebrare a relaţiilor reuşite! Colgate Total este partenerul de încredere al medicilor dentişti şi reprezintă, totodată, alegerea optimă pentru o protecţie completă şi de lungă durată a sănătăţii orale.”  au declarat reprezentanţii Colgate-Palmolive (România).


Campania îşi propune să creeze o platformă de comunicare integrată, cu activare atăt în mediul digital, cât şi în magazine.
Accesînd mediul digital, pacienţii îşi pot recompensa medicul dentist pentru grija şi expertiza dovedite, surprinzându-l la următoarea vizită cu o felicitare de mulţumire, ce poate fi descărcată de pe pagina de facebook Colgate România – www.facebook.com/ColgateRomania.

Începând cu data de 31 mai şi până la 1 iulie, consilierii Colgate Total vor fi prezenţi în marile lanţuri de magazine din ţară (Carrefour, Real, Cora, Auchan şi Kaufland), oferind informaţii despre campanie, precum şi sfaturi pentru o igienă orală corectă. Pe toată perioada campaniei, toţi cei care cumpără o pastă de dinţi din gama Colgate Total, se pot înscrie online pe www.facebook.com/ColgateRomania sau pe www.colgate.ro şi pot câştiga prin tragere la sorţi  accesorii electronice pentru a păstra mereu amintirea unui zâmbet frumos şi sănătos: tablete, camere foto sau video, imprimante şi rame foto digitale.
Marele premiu constă într-un tratament stomatologic la propriul medic dentist, fericitul câştigător avand plăcerea de a oferi medicului un trofeu Colgate Total – Mulţumesc, Doctore!, ca simbol al recunoştinţei pentru grija şi implicarea sa.

Premiile oferite sunt specifice fiecărei reţele de magazine participante la campanie. Regulamentul şi detaliile concursului sunt disponibile pe site-ul www.colgate.ro.  

Colgate Total, protecţie completă imbatabilă!

Colgate Total, prin formula sa avansată, oferă un sistem unic care luptă eficient împotriva bacteriilor şi ajută la prevenirea depunerii plăcii dentare până la 12 ore.

Cu o tehnologie susţinută de cea mai extinsă activitate de cercetare clinică pentru o pastă de dinţi, Colgate Total asigură o igienă orală completă prin opt beneficii cheie, protejând împotriva:
- cariilor
- afecţiunilor gingivale
- plăcii dentare
- formării de tartru
- sensibilităţii dinţilor
- respiraţiei urât mirositoare
- petelor dentare
- eroziunii smalţului

Alege Colgate Total pentru o protecţie completă imbatabilă pe tot parcursul zilei şi nu uita să mulţumeşti şi tu medicului tău dentist!


Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orala şi de asemenea numarul 1 pe pia?a din România pe numeroase alte segmente de bunuri de larg consum: sapun, deodorante solide de femei şi barba?i, precum şi paste de spalat vase.


Colgate-Palmolive România este prezenta pe pia?a româneasca din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde marci locale şi interna?ionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod