Horoscop: Cupluri de zodii sortite eşecului. Află ce vedete nu s-au potrivit!

Incompatibilitatea zodiacală reprezintă un motiv de despărţire pe care, adesea, îl ignorăm, dar care trebuie luat în seamă. Unele cupluri de zodii pur şi simplu nu rezistă împreună, iar vedetele care şi-au spus adio fac dovada. Iată ce cupluri de vedete nu s-au potrivit şi s-au despărţit din cauza influenţelor astrale!
1 din 7

Smiley (Leu) şi Laura Cosoi (Capricorn)

Cea mai recentă despărţire ce a zguduit viaţa mondenă e cea dintre Smiley şi Laura Cosoi, care au pus punct relaţiei lor după cinci ani de zile. "Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată într-un comunicat citat de agenţia Mediafax.

Dacă stăm să analizăm relaţia din punct de vedere astrologic, putem remarca câteva nepotriviri între Smiley, care s-a născut în zodia Leu şi Laura Cosoi, în Capricorn. Aceste zodii se diferenţiază mai ales din perspectiva planurilor de viitor.

Leii trăiesc în prezent şi mai mult pentru propria persoană! Atât timp cât agenda include suficiente petreceri şi evenimente distractive în cadrul cărora ei să fie în centrul atenţiei, sunt mulţumiţi. Capricornii, în schimb, sunt mult mai metodici şi au nevoie de un plan atent structurat pe termen lung. Aceştia tind să-şi asume responsabilităţi şi să lase distracţia pe plan secund, spre deosebire de nativii din Leu.

Şi dacă stăm să ne gândim ce-a declarat Smiley recent despre planurile sale de viitor, ne punem întrebarea dacă Laura era sau nu de acord cu el: "Nu ne-am gândit cum ar fi să avem un copil în casă. Deocamdată nu mă bate gândul deloc. Întâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit. Nu la concerte, ci în general. Copilăresc la modul în care încă îmi place să mă port ca atare, să mă joc", spunea Smiley înainte de despărţirea de Laura Cosoi, pentru Radio 21.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ioana pe 31 Mar 2015, 01:17
  spuneti cuplul casatorit sa fie rac si varsator

  oare chiar nu se potrivesc varsatori cu raci

  0
  0

 • Ioana pe 8 Dec 2012, 23:43
  Nu !

  Nu este adevarat.Maicamea e berbec si taicameo vitreg fecioara.si sunt casatoriti de ........ vreo .. 10 , 11 ani . si se inteleg de minune.nu mereu este adevarat ce se spune despre zodii si compatibilitatile lor .inca au mai facut un copil ...

  0
  0

 • marga pe 31 Oct 2012, 13:05
  taur si taur

  noi suntem o zodie puternica si cel mai bun cuplu din lume ne iubim enorm eu taur el taur

  0
  0

 • Mihaela pe 30 Iun 2012, 03:03
  Helloooo!!!!

  Unde este incompatibilitatea dintre o zodie de foc (Sagetatorul, aci de fata) si cea de aer (Balanta, asijderea)?...Focul intretine aerul si exista deci o mare compatibilitate intre cele doua semne, tot asa se intampla un fenomen de rezonanta intre zodiile de pamant si apa ...Acestea doua sunt cele mai favorabile conjuncturi.Si apoi, pt a fi siguri de compatibilitatea dintre doua persoane e nevoie de studiul hartii natale, separat si impreuna, ceea ce implica deci mult mai multe elemente de observat decat studiul zodiilor de baza...Nu este de ajuns doar atat,iar Nodul Nord (destinul) are si el ceva de spus pe harta ......Apropos, Oana si cu Pepe, au planetele natale, Venus (planeta dragostei) suprapuse aproape de grad perfect in sinastrie,printre alte aspecte favorabile de uniune fericita...insa asta nu inseamna ca au si fost destinati sa ramana impreuna pt totdeauna......Dar oare vorbim cumva despre acelasi subiect aici, despre Astrologie?...

  0
  1

 • ea pe 18 Iun 2012, 16:21
  ::::::::::::

  Si eu sunt tot varsator,dar ma inteleg foarte bine cu pestii. Da compatibilitatea intre zodii este pe primul loc in orice fel de relatie.Am dreptate?

  1
  1

 • natta pe 10 Iun 2012, 19:16
  daa

  mie imi place zoodia taur, mult sint niste oameni faini, barbatii..

  2
  1

 • cori pe 10 Iun 2012, 18:41
  nu-i adevarat

  ...si eu sunt scorpion, el taur, nu ne potriveam deloc. cat timp am fost impreuna am avut senzatia ca stau cu o mascota si nu cu un barbat pe care te poti baza

  2
  2

 • ana pe 8 Iun 2012, 17:22
  taur scorpion

  Felicitari, Daniela! Si eu taur si el scorpion si suntem de 11 ani impreuna. Cred ca nu as fi gasit barbat mai potrivit din toate punctele de vedere. Ne iubim ca la inceput, chiar mai mult. N-am putea trai unul fara altul.

  8
  1

 • alfa pe 8 Iun 2012, 09:59
  din viata

  poate ca nu este adevarat intotdeauna dar unele aspecte sunt... eu sunt scorpion, el era berbec nu ne puteam intelege deloc...foc cu apa...imprevizibilitatea lui, impulsivitatea se bateau cap in cap cu calmul si dorinta mea de a planifica apoi nevoia de libertate a berbecului

  5
  1

 • Daniela pe 8 Iun 2012, 08:35
  Referitor la compatibilitatea intre zodii

  EU SUNT TAUR SI SOTUL SCORPION SI AVEM 25 ANI DE CASNICIE,-- DECI CONCLUZIA NU MEREU ESTE ADEVARAT CE SE SPUNE DESPRE ZODII!

  11
  1

 • L3ÓN pe 8 Iun 2012, 03:35
  N-a fost sa fie

  Cum gasiti voi diferenta in cadru' zodiilor, poate ca n-a fost sa fie intre ei. Si eu am gandit intrun timp(poate si acum) ca zambirici. De ce credeti !? Wtf...sunt leu :)). Iar ea era frciorica mica :D

  1
  3

 • Ana pe 8 Iun 2012, 00:05
  @maria

  Oana chiar e gemeni , nu săgetător cum spui tu.

  10
  1

 • maria pe 7 Iun 2012, 23:44
  oana

  oana e sagetator mai inteligentilor

  1
  14

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod