Claudia Pavel lansează un nou single

Claudia Pavel ne invită pe ringul de dans în cel mai recent single al ei, „Hit the Dancefloor”, lansat ca un lyric video, ce se poate deja urmări pe website-ul www.claudiapavel.com și pe platforma YouTube.
„Hit the Dancefloor” este un urban dance foarte actual, „o piesă hot, de ieșit din iarnă, perfectă pentru club”, declară cântăreața. 

Piesa a fost creată în studioul Rolla 7, fiind alegerea Claudia Pavel din mai multe variante. „Hit the Dancefloor e piesa pe care am ‘simțit’-o eu dintre cele care mi s-au propus;  am mers foarte mult pe `feeling`, e o piesă pe care mi-a venit să dansez”. Legat de ritmul efervescent al melodiei, Claudia Pavel ne invită: „Să dansăm!  Să ne distrăm!”.

În 2017, Claudia Pavel se va implica în mai multe aspecte ale creației muzicale: pe lângă interpretare, se va ocupa de compunerea liniilor melodice și a versurilor unora dintre următoarele sale hit-uri. Următoarea piesa a Claudiei Pavel, „Touch Me”, produsă de Mihai Ogășanu, un „pop dance foarte actual”, poartă semnătura cântăreței cât privește linia melodică. Piesa va fi lansată în luna aprilie a acestui an. 

„Hit the Dancefloor” urmează unei serii de trei melodii de dragoste ale Claudiei Pavel, „Don't miss missing you”, „Privilege” și „Deja vu”. Cele trei melodii au fost cântate și la evenimentul „Jocurile dragostei, de Dragobete”, organizat vineri, 24 februarie, la București, în scopul strângerii de fonduri pentru combaterea sclaviei moderne.
 
Claudia Pavel a colaborat cu nume sonore din industria muzicală, precum Marius Moga, Smiley, CRBL, dar şi cu artişti internaţionali ca Fatman Scoop, Ja Rule şi Dante Thomas.
Piesa „A guy like you” este cel mai recent feat internaţional, cu Dante Thomas.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod