Slăbește sănătos în zece pași simpli

Ai încercat toate curele de slăbire posibile și imposibile dar niciuna nu a funcționat? Te-ai înfometat zile la rând și ai dat jos 3 kilograme care ”s-au întors” însoțite de altele în plus? Specialistii de la Unica Sport Romania îți propune o metodă sănătoasă de a slăbi fără reîntoarcerea kilogramelor nedorite.

Iată 10 pași simpli pentru o viață sănătoasă și o siluetă armonioasă!

Vizitează un medic și verifică-ți starea de sănătate -
Inainte de orice, trebuie să fii sănătoasă iar modelarea siluetei un trebuie să-ți creeze probleme medicale! De aceea, la Unica Sport se începe cu Testarea Nutrițională și Fiziologică (TNF), adică o evaluare completă a stării de sănătate, din punct de vedere fizic, metabolic și nutrițional.



Consultă un nutriționist pentru a-ți face un regim alimentar personalizat - Regimul Alimentar Personalizat reprezintă un meniu alimentar săptămânal conform orelor, zilelor de antrenament, zilelor fără efort fizc și planului de detoxifiere a organismului. La Unica Sport ședințele la nutriționist și Regimul Alimentar Personalizat sunt realizate special pentru fiecare persoană!

Selectează o sală de sport pentru femei - Este foarte important ca la antrenamentele de fitness să te simți în largul tău, fără priviri indiscrete, chiar dacă ai câteva kilograme nedorite!

Activează-ți un abonament de minim 3 – 6 luni - Rezultatele se văd pe termen lung iar dacă ai dat deja banii pe abonament vei fi mai motivată să nu ratezi ședințele de fitness!

Optează pentru ședințe individuale - Când instructorul lucrează direct cu tine, parcă ți-e mai greu să nu respecți numărul de repetări sau să eviți exercițiile mai dificile!

Nu renunța - Este important să respecți programul de fitness pregătit de instructor! În plus, după primele săptămâni, ședințele de fitness se vor transforma în obișnuință ba chiar vor deveni ceva plăcut!

Selectează o sală de sport care îți permite intrări nelimitate! Chiar dacă nu vei veni zilnic, vei avea posibilitatea să-ți strecori ședințele de fitness în program, în funcție de timpul disponibil.


Alege o sală de sport cu program extins - Astfel, vei putea să-ți începi ziua la sală, înainte de muncă sau să-ți închei ziua acolo! Dacă-ți vei începe ziua la sală, te vei simți plină de energie pentru întreaga zi iar daca vei face programul de gimnastica seara, te vei putea deconecta de la toate problemele de peste zi!

Alege o sală ușor accesibilă -
Este important ca sala la care te duci să fie în apropierea unei stații de metrou astfel încât să îți fie ușor să ajungi chiar și în toiul iernii sau pe caniculă. O sală aflată în apropierea biroului este, de asemenea, o alegere potrivită pentru că îți va fi mult mai ușor să ajungi, împreună cu colegele de birou.

Caută o sală cu cât mai multe facilități și un preț rezonabil - O sală în care poti găsi permanent dușuri cu apă caldă, uscătoare de păr și vestiare private, totul la un preț lunar situat între 150 lei – 200 lei, poate reprezenta o oportunitate.
Ne vei risca să pleci spre casă cu părul ud, vei avea unde să te schimbi și să-ți lași lucrurile astfel încât să te poți concentra pe fitness.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod